G30RG3 Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 (editat) Bun, atunci ca recapitulare pentru cine ar mai vrea sa vina: -traseu dus : Bucuresti-A3-Ploiesti-Valenii de Munte-Cheia-Brasov intors:Brasov-Valea Prahovei-Bucuresti -plecare: Petrom - Miorita, ora 09.00 - facem plinul. Propun regrupare la 09.30-09.40 la Lukoil-ul de pe DN1, bifurcatia dintre centura de Vest si cea de Est (Manastirea Ghighiu) sau MOL-ul propus de heinrich08. Editat Iulie 4, 2014 de G30RG3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlyoxy Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 Suzuki ,ne putem vedea la autovit ,daca mergem pe oras spre miorita, sau la petromul de pe centura unde se intersecteaza cu splaiul daca vrei sa mergem pe centura » Post actualizat in 04 Jul 2014 19:10 Veniti cu pasageri voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 Nop. Nu. Non. Nein. No. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heinrich08 Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 o sa mai citesc o data maine dimineata topicul, inainte de plecare. Ne vedem la Petrom miorita la ora stabilita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 (editat) Ce gol a dat Brazilia...pfff! Maine dimineata ma trezesc si reverific cablul de ambreiaj si repun carenele pe partea dreapta,ma echipez si apoi va sun. Vad de unde-l iau pe yoxy si apoi te sun pe tine heinrich. Brian iti dau si tie un tel...sa te trezesc:) Mijloace, tu pana la urma ai pus piciorul in prag (asa cum am facut noi:p) sau...?? Penaltyyyyyyy...hai cu golul!! gooooool » Post actualizat in 05 Jul 2014 05:22 Toata lumea e treaza??? Gata de plecare? Ramane sa ne vedem la Miorita cu totii in jur de 9 fara ca la 9 sa plecam spre A3. Doamne ajuta! » Post actualizat in 05 Jul 2014 05:46 M-am intalnit cu yoxy. Venim spre miorita Editat Iulie 4, 2014 de SuzukiRf600R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Iulie 5, 2014 Autor Share Postat Iulie 5, 2014 Mergeti, baieti. La mine e mai complicat..plm. Trebe sa astept in pana mea sa ajunga acasa(se apropie nunta fina-mii si nu-s ce au de facut cu rochia aia). Si normal ca e "mai important decat plimbarea mea"... Si toate astea pentru ca nu avem.cu cine sa lasam copilul. Anyway, have fun! Daca se intoarce in timp util, incerc sa dau tare sa va prind pe unde va opriti la masa...daca intarzie prea mult...next time. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Iulie 5, 2014 Share Postat Iulie 5, 2014 Noi suntem la mioritaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Iulie 5, 2014 Autor Share Postat Iulie 5, 2014 Hai...invarte cutitul in rana... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G30RG3 Postat Iulie 5, 2014 Share Postat Iulie 5, 2014 Baieti, ati trecut de Il Refugio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heinrich08 Postat Iulie 5, 2014 Share Postat Iulie 5, 2014 stiu ca am trecut, am dat claxoane dar ne-am oprit abia dupa si la telefon andrei nu a raspuns asa ca am mers mai departe in brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G30RG3 Postat Iulie 6, 2014 Share Postat Iulie 6, 2014 Ati stat ceva in Brasov, m-am mai intersectat o data cu voi - cand ma intorceam dinspre Ploiesti spre Magureni, pe DN1. Va salut si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate