Sari la conținut

G30RG3

Membru
  • Număr conținut

    56
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    Honda Hornet 2004
  • Numar Moto
    PH-13-CRP

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

G30RG3's Achievements

  1. Motorul e la MotorPark Adancata. Trebuie sa ma duc, sa iau furca, sa o las pe suport. Sa aduc furca in Buc in service. Si apoi tot drumul inapoi invers. As zice cateva zile, o sapt. Depind putin si de service. Te poti lipsi de el o saptamana, maxim doua? Multumesc.
  2. Caut sa imprumut/inchiriez un suport pentru jug pentru un Cbr 600 RR pentru cateva zile. Am nevoie sa dau jos furca, sa o servicez. Ceva asemanator celui din link: https://www.scule-beta.ro/cumpara/suport-fata-jug-moto-3042c-1488
  3. Eu de obicei merg solo, mai rar in grup, insa pentru asta am venit - sa cunosc oameni noi - si nu imi pare rau - mi-am facut prieteni noi, mai stiam doar doua persoane din toata gasca, dar cel mai important amintiri faine. Congrats inca o data pentru organizare!
  4. Cum ai reusit einstein? Imi pare rau sa aud, te lasasem ok pe Kiseleff . Mai bine veneai cu mine prin Crangasi, spre casa. Una peste alta, dupa cum am zis si eu si ceilalti, a fost o iesire foarte reusita , asa ca mai de sfarsit de sezon.
  5. Numai de poze , filmat n-am stat atunci. Am stat de alergat dupa extinctor de la hotel si alt coleg l-a stins. » Post actualizat in 20 Sep 2015 10:43 Gabi, cu noi te-ai intalnit , dar noi am luat-o mai moale spre Buc cu colegul care a cazut.
  6. Si noi am ajuns cu bine , un grup de 4 motoare care ne-am intors pe DN. Mai cu mici peripetii, dar a fost faina iesirea. Cum a continuat pe Siriu? MIe personal mi-a placut organizarea, fiecare a mers in ritmul lui, cu regrupari concise. Asfalt uscat!
  7. next time Transalpina, poate ne vedem la Rasnov... La 07.15 m-am trezit. Asfalt uscat si distractie placuta!
  8. Salut! Ma adaug si eu grupului cu un Hornet. Ne vedem de dimineata.
  9. G30RG3

    furtun frana spate

    Cred ca TDMANDI se refera la Katy (Rosca - am impresia) care e un baiat de nota 10, apeleaza la el cu incredere, tu cred ca te referi la Motofly.
  10. Daca imi permiteti, daca ala e drum decent.... nu stiu cum va imaginati un drum rupt. Am fost duminica trecuta, au aparut denivelari o gramada, vreo doua gropi imense, nu mai zic de alunecari de teren.
  11. Buna, daca va intoarceti pe Siriu-Valenii de Munte, o sa va blestemati zilele prin Calvini, e o portiune rea de tot, am facut-o aproximativ acum o luna jumatate, doua luni. Pe Siriu insa, soseaua era faina. Distractie placuta, can't join this time.
  12. Faina intrunire, super locatie! Sa ne vedem cu bine la urmatoarea editie!
  13. Ati stat ceva in Brasov, m-am mai intersectat o data cu voi - cand ma intorceam dinspre Ploiesti spre Magureni, pe DN1. Va salut si asfalt uscat!
×
×
  • Creează nouă...