levese68 Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 (editat) sa facem un album foto cu cei din buzau...sa ne cunoastem mai bine,iar in 2007 sa iesim in haite de cel putin 20!!! Editat Decembrie 5, 2006 de Admin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 (editat) Iti recomand www.matrimoniale.ro Iar ca sa nu fiu off topic voi pune cateva poze Editat Decembrie 4, 2006 de Braccio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fish Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 Dar Domnu Elvis ce initiativa aveti...incredibil dar adevarat....cum de v-a trecut asha ceva prin cap...intr-adevar o idee buna..TOATA STIMA PT ASTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 hai sa punem niste poze. eu cred ca o sa fiu cel mai bun pe acest topic. bucurativa uni din buzau sunt chiar proprietarii acestor bestiuze. sa nu mai radeti de mine ca va fac poze cu telefonu ci fata de ce am pus aici mai sunt vreo 30 de scuteristi cu aprox, vreo 10-20 de enduristi si vreo 10 comuniste din cate stiu eu. cam asa se prezinta buzaul. pacat ca suntem toti niste fitosi obositi si nu facem si noi o intrunire amarata. am vazut alti care au doar vreo 10-15 motoare in tot orasu si fac intruniri- tot respectu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 (editat) Editat Decembrie 5, 2006 de Braccio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fish Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 Scuze k acuma o sa fiu oleaca off topic dar simteam nevoia sa ma exprim..sper sa nu deranjez pe nimeni. mie mi s-a parut k ideea acestui topic era sa pui poze cu tine nu cu altii k asha sa se prezinte fiecare..parearea mea...asha k nu te supara radu...nu a fost cu nici o intentie comunista:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 Scuze k acuma o sa fiu oleaca off topic dar simteam nevoia sa ma exprim..sper sa nu deranjez pe nimeni. mie mi s-a parut k ideea acestui topic era sa pui poze cu tine nu cu altii k asha sa se prezinte fiecare..parearea mea...asha k nu te supara radu...nu a fost cu nici o intentie comunista:P Foarte tare fish-ule sa facem un album foto cu cei din buzau...sa ne cunoastem mai bine,iar in 2007 sa iesim in haite de cel putin 20!!! Gata ...ne-a rezolvat pe toti radu. Ne-a facut la toti poze ,asa ca restul nu mai avem de ce sa postam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
levese68 Postat Decembrie 5, 2006 Autor Share Postat Decembrie 5, 2006 Iti recomand www.matrimoniale.ro Iar ca sa nu fiu off topic voi pune cateva poze daca tot zici de matrimoniale....bracciolinna...vrei sa fii nevasta mea?!?...am vazut in poza ce ...te APLECI BINE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 Love is in the air @bracio-Acum imi dau seama de ce ai facut gestul ala la McDonalds in Bucuresti cand eram eu emy si tu la masa ....iti aduci aminte emy?!? Deci ,bracio e fetita....asta explica multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
levese68 Postat Decembrie 5, 2006 Autor Share Postat Decembrie 5, 2006 Scuze k acuma o sa fiu oleaca off topic dar simteam nevoia sa ma exprim..sper sa nu deranjez pe nimeni. mie mi s-a parut k ideea acestui topic era sa pui poze cu tine nu cu altii k asha sa se prezinte fiecare..parearea mea...asha k nu te supara radu...nu a fost cu nici o intentie comunista:P scuze fishh...dar ideea lui radu e f buna! sa fie poze cu cei din buzau,cu iesirile noastre si un bun prilej sa -ti gasesti poze de care nici nu stiai ca exista! eu de ex am gasit la radu poze cu mine si le-am luat!salutare!!!...mersi de aprecieri!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 Pai asa il lasam numai pe radu sa puna poze si stam si privim toti ceilalti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emy Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 Mie imi convine k eu nu mai am poze pe calculator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
levese68 Postat Decembrie 5, 2006 Autor Share Postat Decembrie 5, 2006 Pai asa il lasam numai pe radu sa puna poze si stam si privim toti ceilalti... pune ma si tu cate vrei!!! ...mai multe decat radu!!!... ...hai ,hai...stiu ca poti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fish Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 Atunci sa ma scuzati daca am gresit SENSEI Elvis...a fost pur si simplu o parere...si inca o data foarte smechera idee ai avut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 pune ma si tu cate vrei!!! ...mai multe decat radu!!!... ...hai ,hai...stiu ca poti! Le tin top-secret .Pune tu ,ca tu esti batranul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emy Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 Le tin top-secret .Pune tu ,ca tu esti batranul pana la urma pune careva poze sa le salvez si eu ca nu mai am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 (editat) Scuze k acuma o sa fiu oleaca off topic dar simteam nevoia sa ma exprim..sper sa nu deranjez pe nimeni. mie mi s-a parut k ideea acestui topic era sa pui poze cu tine nu cu altii k asha sa se prezinte fiecare..parearea mea...asha k nu te supara radu...nu a fost cu nici o intentie comunista:P parerea mea e sa iti iei un motor sau un scuter si dupa asta sa postezi si tu pe motociclism in principiu doar fetele nu au motor sau scuter pe acest site. asa ca lasaneeee lasaneee si pentru bracio "nu ti se deschid pozele. cred ca e vina vitezei" Editat Decembrie 6, 2006 de Radu46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kitty Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 (editat) cateva poze din reuniunile noastre de la EZ si altele... Editat Decembrie 6, 2006 de Kitty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fish Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 parerea mea e sa iti iei un motor sau un scuter si dupa asta sa postezi si tu pe motociclism in principiu doar fetele nu au motor sau scuter pe acest site. asa ca lasaneeee lasaneee si pentru bracio "nu ti se deschid pozele. cred ca e vina vitezei" Bine daca asta te incalzeste pe tine cu ceva....pe mine nu ma deranjeaza..era doar un mod de a mai pierde timpu si de a vb cu lumea da daca sunt in plus nici o problema....si inca ceva decat k tine sa-mi stea motoru in fata si eu sa merg cu scuteru mai bine ma abtin si merg cu masina sau pe jos(am exagerat cand am zis pe jos da in fine se intelege ideea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emy Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 (editat) parerea mea e sa iti iei un motor sau un scuter si dupa asta sa postezi si tu pe motociclism in principiu doar fetele nu au motor sau scuter pe acest site. asa ca lasaneeee lasaneee radu eu spun sa nu te mai iei de fish ca nu ai de unde sa stii daca are de gand sa isi ia motor sau nu... cum nici tie nu ti-a placut k se radea de tine cand aveai CB, asa nu rade nici tu de altii . fiecaruia ii vine randu, asa cum nici tie nu ti-a convenit, poate nu-i convine nici lu' fish .... eu stiu cum e pentru ca si de mine se facea "misto" cand nu aveam motor si ieseam cu scuterul. Editat Decembrie 6, 2006 de emy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 Hopa ,l-ati bagat la inghesuiala pe saracul radu.Ce rai sunteti Ps:cam au dreptate raducule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kitty Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 radu, nu esti cel mai in masura sa vbesti, Tu care stau cu motoru in curte si iesi toata ziua cu scuterasu si apoi vii si te lauzi ca ai nu stiu cati km cu motoru! si cum adica numai fetele nu au motor si stau pe motociclism, nu le baga pe toate in aceeasi oala ca sunt unele care au motociclete mai bune ca a ta, si merg si mai bine si mult ca tine, asa ca nu mai face comentarii aiurea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 (editat) ....pentru fani Editat Decembrie 7, 2006 de Braccio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 Offf ,mai bracio ,dar cu noi iti e rusine sa pui poze sau suferi si tu de "mania sbz-ului"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 hop si eu.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate