Magic4Ce Postat Februarie 12, 2016 Share Postat Februarie 12, 2016 Așa cum ai zis și tu, intră și un 4.00/18. Dacă ți se pare ca e prea aproape de cardan poți muta tot ansamblul motor-cutie mai la stânga din distanțierele de pe cadru. Părerea mea e că cel mai bine îi șade cu un 5.00/16. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Februarie 13, 2016 Share Postat Februarie 13, 2016 Sunt lipit pe stânga de cadru,nu am prezoanele motorului strânse definitiv sunt curios la final cat spațiu rămâne, parca și șurubul care prinde frana e cam aproape. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Februarie 14, 2016 Share Postat Februarie 14, 2016 Am greșit! Muți tot ansamblul in dreapta, astfel distanța dintre cardan si roată crește. Șurubul acela trebuie sa fie un cui cu șplint. Pun o poza când ajung lângă fier. Are capul mai îngust decât un șurub normal de 8 (cum bănuiesc că ai tu). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Februarie 16, 2016 Share Postat Februarie 16, 2016 E posibil sa fi pus furca aia invers... Faci o poza când poți? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Februarie 17, 2016 Share Postat Februarie 17, 2016 Sigur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate