furtex Postat Iulie 21, 2014 Share Postat Iulie 21, 2014 stie cineva ceva ? .. azi in jurul pranzului !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Iulie 21, 2014 Share Postat Iulie 21, 2014 eu nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 21, 2014 Share Postat Iulie 21, 2014 Si eu am venit acum o ora acasa, de la IRA pana la Paraul Rece nu era nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Iulie 21, 2014 Share Postat Iulie 21, 2014 eu nu. misto postul asta.....mai putin si faci 1000 de posturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TTKAWA79 Postat Iulie 21, 2014 Share Postat Iulie 21, 2014 Da in jur de 14:00 un bmw seria 3 a iesit de pe strada de lângă spălătorie, de lângă politie, masina care circula pe sos oltenitei a oprit sa îl lase sa treacă...insa motociclistul nu a observat....bmw ul fata praf...motorul un R nu stiu de care..ca deviase politia traficul. Ce am putut sa vad de la 50m. Motociclistul cu capul spart, dar ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iulie 21, 2014 Share Postat Iulie 21, 2014 eram la sala din popesti si vorbea lumea pe acolo ca i-ar fi sarit casca ca nu o avea legata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
furtex Postat Iulie 21, 2014 Autor Share Postat Iulie 21, 2014 prietene ... a fost ceva acolo ... nu dau post aiurea .. misto postul asta.....mai putin si faci 1000 de posturi mi-a spus un coleg azi .. a trecut pe acolo ... sigur rider ok ? ... ca cica era lat si fara miscare ?1? .. si fara casca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TTKAWA79 Postat Iulie 21, 2014 Share Postat Iulie 21, 2014 Da, este ok...imediat după accident era un pic ko....dar si a revenit. » Post actualizat in 22 Jul 2014 07:56 misto postul asta.....mai putin si faci 1000 de posturi nu cred ca iti trebuiesc mai mult decat cateva posturi despre un accident Ce tre sa vedem este dinamica accidentului sa belim ochii alta data sa nu patim cum a patit colegul, sa ne tinem castile legate .... Restul ca y are el o parere, ca x ar fii procedat altfel, ca z zice ca nu avea cauciucurile 2 ct in temperatura optima...sunt cancan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate