Vizitator AdrianB1 Postat August 4, 2014 Share Postat August 4, 2014 In 500 de metri depasesti lejer suta; nu zic ca avea mai mult, zic ca se poate si e usor. Daca prinzi suta in 4 secunde inseamna ca ai parcurs doar 56 de metri, in ceilalti 400 poti sa ajungi la 150. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 Condoleante familiei si prietenilor. Am aflat abia azi....nu intru f.des pe forum(si mai ales la accidente unde tot felul de corifei isi dau cu parerea...aiurea). L-am cunoscut si eu pe Alex.Venea cu treaba pe la locul unde muncesc eu. Era glumet si mereu bine dispus. Am aflat si de faza cu bancomatul (trebuia sa scoata bani ca sa plateasca niste muncitori). Ce ghinion! Dumnezeu sa-l odihneasca ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boguslav18 Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 Asa a fost sa fie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate