DudyDoc Postat Iulie 31, 2014 Share Postat Iulie 31, 2014 Buna ziua, vreau sa pun si eu o intrebare de mecanica, am o problema la viteza 1, poate careva dintre voi s-a mai intalnit cu ea si poate sa imi dea niste lamuriri. De curand am achizitionat o motoreta Yamaha FZ6-N din 2005. Totul pare in regula la ea mai putin faptul ca intra greu in viteza 1 din pozitia neutrala. In celelate viteze intra perfect dar cand vreau sa schimb 1-a de pe neutru imi intra dificil sau chiar deloc. Daca schimb din mers intra usor. S-a mai intalnit careva cu astfel de probleme si daca da care credeti ca ar fi solutia? Va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iulie 31, 2014 Share Postat Iulie 31, 2014 Pt. inceput verifica turatia de relanti cf. manualului (daca se poate modifica) si regleaza ambreiajul (jocul manetei mai exact) tot cf. manualului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iulie 31, 2014 Share Postat Iulie 31, 2014 Pot fi mai multe cauze. Cablul ambreiajului sa nu fie slab, adica trebuie reglat corespunzator, unghiul dintre ''inelul' care intra pe axul care iese din cutie si tija schimbatorului ar trebui sa fie cam 90grade.. Este greu sa-ti dai seama de la distanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat Iulie 31, 2014 Share Postat Iulie 31, 2014 primul lucru care trebuie verificat (si in majoritatea cazurilor ala e) este cablul de ambreiaj, jocul la maneta si unghiul sau la capac... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furdui sergiu Postat Mai 22, 2022 Share Postat Mai 22, 2022 Am si eu o yamaha fz6 de curand cumparata si cand incerc sa bag im viteza 1 moare motorul ambreajul lam schimbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 22, 2022 Share Postat Mai 22, 2022 Acum 4 ore, Furdui sergiu a spus: Am si eu o yamaha fz6 de curand cumparata si cand incerc sa bag im viteza 1 moare motorul ambreajul lam schimbat Adică se oprește? Dacă da vezi switch-ul circului lateral, când e cricul deschis se oprește motorul când bagi în viteză. Posibil să fie ceva acolo și să "vadă" că are cricul deschis chiar și când e ridicat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate