marinu Postat August 5, 2014 Share Postat August 5, 2014 Multumesc pentru plimbare, imi pare rau ca nu am putut sa merg in continuare. Sper ca nu am suparat pe nimeni. Peace!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat August 6, 2014 Autor Share Postat August 6, 2014 Multumesc pentru plimbare, imi pare rau ca nu am putut sa merg in continuare. Sper ca nu am suparat pe nimeni. Peace!! Stai linistit, nimeni nu s-a simtit "sac de cartofi" )) Peace out! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat August 6, 2014 Share Postat August 6, 2014 (editat) Mai da' ce v-ati rarit pe drum.... mai ceva ca-n 10 negri mititei Peace day! Editat August 6, 2014 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Quetzalcoatl Postat August 7, 2014 Share Postat August 7, 2014 "Tu crezi c-a fost intepatur-adevărată… Eu cred c-a fost o scurtă nebunie… Dar ce anume-a fost, Ce-am vrut să fie Noi nu vom şti-o poate niciodată…" " A fost desigur, numai o greseala, Putea sa fie mult, nimic n-a fost. In vesnicia mea de plictiseala, Tot nu-mi inchipui ca puneai vreun rost. Si totusi, totusi cateva atingeri, Au fost de-ajuns sa-mi deie ameteli, Vedeam vazduhul fluturand de ingeri, Lumina-n noaptea mea de indoieli." Mmmm...galuste cu prune...curcubeu pe cerul gurii nu alta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat August 8, 2014 Share Postat August 8, 2014 salut.bravo voua.frumoase poze.gabi zxc,sa ma suni si pe mine cand mai iesi,te rog. Salut, Maine dimineata..... urmeaza un traseu asemanator cu cel urmat in topicul asta. Probabil ca nu vom mai merge prin Slanic(cam accidentat drumul pe acolo) ci prin Valenii de Munte, dar nu se stie. E vorba de topicul: /index.php?/topic/716505-cheia-siriu-sambata-0908/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate