gaby_d2006 Postat August 4, 2014 Share Postat August 4, 2014 Salut, ma gandesc sa achizitionez curand un chopper insa am o teorie (sunt incepator) care nu stiu daca e asa cum cred eu si as vrea sa imi spuneti voi cum sta treaba. Vreau ca la motocicleta sa se auda cat mai gros (tobe goale) si ma gandeam ca la un suzuki savage care are un cilindru de 650 s-ar auzi mult mai tare/gros decat un shadow de 600 care are 2 cilindri(si ar veni un sunet de la 2 cilindrii de 300cmc). Nu stiu daca zic bine dar cred ca savage-ul s-ar auzi ca un motor de ~1200 in 2 cilindrii. Ultima propozitie poate ii cam infantila, sorry. Sfatuiti-ma please. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat August 4, 2014 Share Postat August 4, 2014 Daca vrei sunet, iei V2... cat mai mare. No replacement for displacement. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SethRo Postat August 4, 2014 Share Postat August 4, 2014 Daca vrei sunet, iei V2... cat mai mare. No replacement for displacement. Adevarat....V2 se aude mult mai bn....gandestete ca savage este monocilindru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat August 4, 2014 Share Postat August 4, 2014 caute pe youtube Sunet de monocilindru (alea care se pun pe enduro adica) https://www.youtube.com/watch?v=q9VXVbXZFo8 vs V2: eu zic ca e 'cantitate vs calitate' si daca ar fi sa aleg doar pt. zgomot, as merge pe V2. Pt. intretinere & restul, mono Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaby_d2006 Postat August 4, 2014 Autor Share Postat August 4, 2014 Adevarat....V2 se aude mult mai bn....gandestete ca savage este monocilindru... da, dar e vorba ca am A2 si 22 ani, deci am o limitare de cai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate