Macke Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 Cauze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mincev Alex Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 Cauze? Era crapat blocu motor si lipit cu poxipol ))....mortii masii asa am luato... sa topit poxipolul si mia intrat prin canale pe acolo......si mia facut praf tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 1, 2015 Share Postat Mai 1, 2015 Si eu care ma tot agit pe aici la anunturi cu mobre de peste 10 ani, supersport, vopsite frumos si alte abtzipilde colorate pe ele, si lumea care comenteaza: Frumoooos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Mai 1, 2015 Share Postat Mai 1, 2015 Era crapat blocu motor si lipit cu poxipol ))....mortii masii asa am luato... sa topit poxipolul si mia intrat prin canale pe acolo......si mia facut praf tot Si nu mai stii de la cine ai luat-o?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mincev Alex Postat Mai 7, 2015 Share Postat Mai 7, 2015 Si nu mai stii de la cine ai luat-o?... Deja nu mai am cei face e plecat din tara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakk Postat Mai 7, 2015 Share Postat Mai 7, 2015 Mi sa blocat motorul...am nevoie de altu...cine stie de unde as putea cumpar altu ? yamaha r6 2002 Cat ai dat pe ea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Mai 7, 2015 Share Postat Mai 7, 2015 Si eu care ma tot agit pe aici la anunturi cu mobre de peste 10 ani, supersport, vopsite frumos si alte abtzipilde colorate pe ele, si lumea care comenteaza: Frumoooos! Dar trebuie sa recunosti ca nici tu nu puteai sa-ti imaginezi asa ceva, e prea ''tare'' lipitura cu poxipol! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Mai 7, 2015 Share Postat Mai 7, 2015 Mai sunt topicuri pe aici cu tzepe la fel de nesimtite sau mai rau.Daca bicicleta e ok atuci macar nu e pierdere totala ca se gasesc propulsoare.Foarte nasoala treaba . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 7, 2015 Share Postat Mai 7, 2015 Dar trebuie sa recunosti ca nici tu nu puteai sa-ti imaginezi asa ceva, e prea ''tare'' lipitura cu poxipol! Ba uite ca am vazut la un R1 2002, bloc motor spart, bucata sparta lipita cu poxipol, a tinut citeva sute de km, dar a pleznit la Hungaroring. Omul care o avea, nu stia de lipitura.Era in peretele extern al blocului spartura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate