aturdoc9 Postat August 6, 2014 Share Postat August 6, 2014 Salut Toata lumea vb de Vara,Dl,Bmw etc dar nici o parere de Tiger mai sus enumerate >Daca are cineva, poate pune cateva pareri pro si contra despre acest model Multam asfalt uscat tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat August 6, 2014 Share Postat August 6, 2014 Consum mic.Eu am Daytona 955i si are consum cat una de 600. Si la capitolul fiabilitate sta foarte bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat August 6, 2014 Share Postat August 6, 2014 Sunt modele rare la noi. DIn ce am citit , primul model de Tiger 900 sufera de ,,furca bleaga'' ) Au totusi un caracter aparte dat de motorul in trei cilindri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vaderu Postat August 7, 2014 Share Postat August 7, 2014 Consum mic.Eu am Daytona 955i si are consum cat una de 600. Si la capitolul fiabilitate sta foarte bine Eu am un Triumph Sprint ST 955i si subscriu la cele spuse mai sus legat de motor. Sunt super multumit de acest motor iar sunetul la 955i este caracteristic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat August 7, 2014 Share Postat August 7, 2014 In tara la noi lumea stie decat de Ier 1,Ier 6.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
avic71 Postat Iunie 28, 2018 Share Postat Iunie 28, 2018 (editat) Am spart eu gheata cu un tiger 955i din 2001. Editat Iunie 28, 2018 de avic71 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate