Sari la conținut

Vaderu

Membru
  • Număr conținut

    57
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    Triumph Sprint ST 955i
  • Numar Moto
    BBO

Informații profil

  • Interests
    Simulez preocuparea

Vizitatori Recenți Profil

493 citiri profil

Vaderu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. /index.php?/topic/724028-mars-moto-blackhelmets-editia-a7a/
  2. Repara si soselele? » Post actualizat in 15 Mar 2015 19:26 Asa da. Un motiv demn de luat in seama. Si acum on..... am mesterit cate ceva la sistemul de incarcare. Se pare ca totusi este releul.
  3. De fapt nu lucrez duminica. Doar ma simt bine mesterind si facand ceva ce-mi place, ceva ce am planificat toata saptamana sa fac. Nu vreau sa o dau in off topic pe chestii bisericoase.
  4. Motociclistul a procedat gresit. In spiritul "bikerilor adevarati", autohtoni, motociclistul trebuia sa faca aluzie la mama taximetristului, sa-i rupa oglinda, sa-i sparga geamul, si eventual sa-i articuleze o casca in mufa. Numai daca procedezi asa te poti numi biker adevarat. Motocilcistul din filmulet este doar un fraier fara reflexe, cu bun simt si o mare doza de spirit civic care indrazneste sa se dea si el cu motorul. » Post actualizat in 10 Sep 2014 17:29 Smardoi cu doi de SM. In plus si foarte incordati.(a se citi incorditi)
  5. Eu am un Triumph Sprint ST 955i si subscriu la cele spuse mai sus legat de motor. Sunt super multumit de acest motor iar sunetul la 955i este caracteristic.
  6. Vaderu

    Accident Pecica

    Chiar imi este foarte greu sa inteleg unii oameni indiferent cat m-as forta. Ai face bine sa te castrezi. Omenirea iti va fi recunoscatoare. On topic: indiferent cum ar fi o viata este curmata si o alta este intr-un mare impas. Din pacate nu suntem decat rezultatul actiunilor noastre. Dumnezeu sa o odihneasca pe batrana si multa putere riderului. Sincer imi pare rau.
  7. Ai grija ce-ti doresti. Asa am patit eu . Acum cand ies iau la pachet topcase cu tot cu sotie.
  8. In momentul de fata nu ma aflu in tara dar deoarece mai am doua luni pana ajung acasa si in ultimul timp tot visez ca ma dau cu motorul, ma vad nevoit, pentru eliminarea tensiunii din creier, sa enumar ce am de pus pe motor in momentul in care ajung acasa. Mentionez ca am un Triumph Sprint ST 955i si intentionez sa-l fac mai mult touring decat sport. I-am cumparat urmatoarele: topcase, suport si placa topcase, inaltatoare ghidon, parbriz touring, priza USB, sistem SW-MOTECH & RAM de montat pe ghidon (bineinteles tot sistemul RAM cu husa la telefon), manere ambreiaj si frana, regulator tensiune mosfet, crashpad, sistem automat ungere lant, filtru aer K&N, manere incalzite. In plus am luat si un sistem de comunicare cu pasagerul, si ceva echipament. Cand ajung acasa am sa iau toate consumabilele (ulei, filtru ulei, filtru benzina, placute, cauciucuri). In incheiere va doresc asfalt uscat si toate cele de bine.
  9. Astazi nu am facut nimic motorului insa il asteapta ceva cadouri de mos din care enumar cateva. Crash paduri achizionate de pe ebay, parbriz touring, suport top case cu top case-ul de rigoare, baterie, ulei si antigel deja achizitionate. Urmeaza: manere incalzite, cauciucuri, tankpad, servisare completa frane si o sa nou nouta pe care intentionez sa o fac la moto_dan. Din pacate am sa fiu plecat pana in august si am sa pierd o parte destul de mare din sezonul 2014.
  10. Avand in vedere ca in Romania proprietarii de Triumph nu sunt f numerosi, ar fi bine daca am identifica si "racola" proprietarii de Triumph deocamdata, aici sau in unul din topicurile deja create dar de mult ingropate. Daca accepti in coltul Triumph Bonneville si un Triumph Sprint ST 955 atunci ma alatur cu placere. Respect
  11. Am curatat si am uns lantul,am uns cablurile de acceleratie si ambreiaj, reglat ambreiajul si am verificat releul de incarcare, ocazie cu care am rezolvat problema kilometrajului. Bineinteles spalat si facuta frumoasa pentru weekend la Cheia.
×
×
  • Creează nouă...