Csj Postat August 6, 2016 Share Postat August 6, 2016 Mai bine in service la cineva care chiar stie ce face. Poti vorbi cu Cezar: https://www.facebook.com/GrantRacingGarage/?fref=ts Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hestianaugustin Postat Septembrie 3, 2016 Autor Share Postat Septembrie 3, 2016 Ajutor va rog....Help.La ce riscuri ma supun?Exista posibilitate de incendiu?Tinand cont ca picura relativ des,lacrinraza cam la 3-5 secunde? De unde pot procura piesa?Si care este pozitia normala a manetei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 4, 2016 Share Postat Septembrie 4, 2016 userul @doua_roti te poate rezolva cu acel robinet probabil.dupa doi ani de Hornet nu stii care e pozitia normala?dubios.pe ON evident,si cand e gata benzina,dai pe RES.logic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hestianaugustin Postat Martie 25, 2017 Autor Share Postat Martie 25, 2017 Ajutor Nu pot semnalizare.Sa fiu cat mai explicit.Semnalele luminoase nu merg.Asta in ideeia in care sezonul trecut imi făcea probleme decat semnalizare a din stanga.Dar acum refuza sa mai funcționeze si dreapta.Am reusit intr-un final sa semnalizez dreapta pt nu mai mult de 5 secunde.Dupa care ....moarte iarăsi.Nici Martorii din bord nu-mi arata.Deci ce am de făcut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raikk Postat Aprilie 5, 2017 Share Postat Aprilie 5, 2017 Verifica sigurantele pentru orice eventualitate. Daca semnalizarile functioneaza doar cand le muti/misti un pic, inseamna ca sunt cam duse firele din ele (datorita coroziunii, vechimii..etc). Ideal ar fi sa faci rost de o semnalizare buna si sa o conectezi dreapta/stanga. Daca functioneaza ok, trebuie de schimbat semnalizarile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate