karate-kid Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 Dupa cum spune titlul , caut un motor pe scuterul meu Malaguti spidermax GT 500, motor compatibil si cu alte modele ( Piaggio x9 executive, nexus , beverly, fuoco , atlantic ,mp3 ,sper sa nu fi omis vreun model.. trebuie sa fie EURO 3 si daca se poate seria m344m ... Daca aveti un asemenea motor si vreti sa l vindeti dati mi un pm . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Septembrie 3, 2014 Share Postat Septembrie 3, 2014 cum a crapat al tau? e de 500... » Post actualizat in 06 Sep 2014 09:49Ceva detalii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karate-kid Postat Septembrie 28, 2014 Autor Share Postat Septembrie 28, 2014 Salut .. N a crapat la mine .. Asa l am cumparat ( crapat ) ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lordofchoppers Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 Ce buget ai? Trebuie sa fie cu acte si/sau factura? Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karate-kid Postat Octombrie 3, 2014 Autor Share Postat Octombrie 3, 2014 Trebuie sa nu fie furat( dovedit cu acte ) .. Facura nu mi trebuie . Cred ca i as aloca un buget maxim de 450 E , dar tre sa fie putin rolat sa dau 450 pe el . IMPORTANT SERIA TREBUIE SA CORESPUNDA , LA FEL SI MODELUL . tre sa provina de la SpidermaxGT500 2006-2009 . » Post actualizat in 03 Oct 2014 03:41 Am atasat o poza poate te ajuta sa l indentifici modelul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate