northern_freyja Postat Septembrie 7, 2014 Share Postat Septembrie 7, 2014 (editat) Neatza! Am si eu nevoie de un numar de contact de la un service moto in Deva/ cineva care sa fie dispus sa ma ajute cu ceva azi (duminica). Multumesc frumos! Editat Septembrie 7, 2014 de northern_freyja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Septembrie 7, 2014 Share Postat Septembrie 7, 2014 Vrei sa-ti intinzi lantul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 7, 2014 Autor Share Postat Septembrie 7, 2014 (editat) Imi arati ca ai citit ce am mai scris? S-ar putea sa trebuiasca schimbat, s-a largit rau in putini km, am si kit la mine... anyone, please? Editat Septembrie 7, 2014 de northern_freyja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Septembrie 7, 2014 Share Postat Septembrie 7, 2014 Intreaba-l pe MirceaB: /index.php?/topic/662239-service-moto-deva/ Sau incearca la Achimoto (Hunedoara): /index.php?/topic/290310-service-moto-jud-hunedoara/ Sau la Zoli: /index.php?/topic/700064-service-moto/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 7, 2014 Autor Share Postat Septembrie 7, 2014 Asa da, thanks! N-am gasit sectiunea "Hunedoara" pe forum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Septembrie 7, 2014 Share Postat Septembrie 7, 2014 Incearca si la Motortech: https://www.facebook.com/motortech.devamoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Septembrie 7, 2014 Share Postat Septembrie 7, 2014 ti-am trimis PM cu numerele de telefon bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 7, 2014 Autor Share Postat Septembrie 7, 2014 Multumesc mult guys, am rezolvat - am fost la Zoli si am schimbat lantul, banuielile mele s-au confirmat - era praf, nu mai mergea intins. Mi-a placut mult cum a lucrat, cu atentie si nu "de mantuiala" - mai ales ca lantul nou era continuu si a trebuit demontata bascula... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate