Banzay Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 Astept sugestii pana ma dezmeticesc eu un pic si propun si eu ceva traseu, inclusiv cu o noapte pierduta pe la ei. Ceva scurt un maxim 200-250km din dobrojea si mers linistit ca inca am dureri in mana stanga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barzone Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 Nessebar e un traseu super, ai și locuri de cazare ieftine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Septembrie 10, 2014 Autor Share Postat Septembrie 10, 2014 Stiu nessebarul (si burgasul), cand m-am intors de la greci am ramas special o noapte acolo E frumos si nici km f multi. Sunt curios cum mai e soseaua acolo, era valurita si cam nasoala de mers cu moto prin zona cu curbe si munte. Inca nu am gasit un traseu, deci suntem deschisi inca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 sambata asta as merge si eu pe undeva . dar iesire de-o zi ca tocmai m-a anuntat nevasta sa ma intorc pana la ora 16 pentru ca musafiri..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Septembrie 10, 2014 Autor Share Postat Septembrie 10, 2014 Eu ma gandeam de ceva 'la tara', sosea destul de ok vad pe maps (cu un mic bombardament aproape de destinatie) am gasit o pensiune draguta, 135/noapte cu mic dejun: https://www.google.ro/maps/place/9407+Abrit,+Bulgaria/@43.9011404,27.790963,14z/data=!4m2!3m1!1s0x40a552839808a4eb:0xa00a014cd0d9d00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebson Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 (editat) Sambata 13 Sept. vreau sa fac un drum pe la Veliko, dar mers decent (80 - 100 km/h). Editat Septembrie 10, 2014 de bebson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Septembrie 10, 2014 Autor Share Postat Septembrie 10, 2014 Eu nu bat atatia km dus-intors pt. 'inland' Din giurgiu distanta e mai mica Ma gandeam ca ar merge si un tyulenovo, pt. ambele locatii propuse de mine pana acum avand si cazare ieftina undeva in jur de 100 ron. M-ar tenta si mai mult un alexandroupoli, dar parca e prea putin de stat o zi si nu prea am chef de alergat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate