camelutz Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 (editat) Am pus eu cateva poze pe grupul alexo moto fun. Editat Septembrie 29, 2014 de camelutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Septembrie 29, 2014 Autor Share Postat Septembrie 29, 2014 Am pus eu cateva poze pe grupul alexo moto fun. Asteptam si aici ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pestritu Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 Pozele promise de la Mihaita>>> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Septembrie 29, 2014 Autor Share Postat Septembrie 29, 2014 Pozele promise de la Mihaita>>> Frumos.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oha Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 + + + Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Septembrie 29, 2014 Autor Share Postat Septembrie 29, 2014 + + + Intalnire de grup....ne vedem duminca/ 7 octombrie 2014 la aceeasi ora pe platou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oha Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 7 octombire cade marti dupa calendarul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Septembrie 29, 2014 Autor Share Postat Septembrie 29, 2014 Intalnire de grup....ne vedem duminca / 12 octombrie 2014, la aceeasi ora pe platou? » Post actualizat in 29 Sep 2014 20:57 7 octombire cade marti dupa calendarul meu Sunt pe calendarul egiptean ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oha Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 eu pe 11 o sa ma duc la o nunta, acum sa vedem cum e trezirea pe 12... daca totul functioneaza in limitele normale cu siguranta o sa fiu prezent, eventual in functie de cati vor venii as propune si o plimbare... sa facem un traseu ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Septembrie 29, 2014 Autor Share Postat Septembrie 29, 2014 In final ati fost la terasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oha Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 da sus la manastire si mai, mai sa ne prinda noaptea acolo oricum ne a prins pe drum )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Septembrie 29, 2014 Autor Share Postat Septembrie 29, 2014 ...parca se planificase Dragodana?! Poate mergem duminica acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oha Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 da, asa a fost initial, doar ca sa modificat din nou da ar fi frumos, dar dupa ce facem traseul de campina, din cate am inteles e unul foarte frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Septembrie 29, 2014 Autor Share Postat Septembrie 29, 2014 Cand plecati la Campina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oha Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 am propus asta, in functie de cati se vor strange duminica 12 octombrie si cati vor fi de acord.... sau un alt eventual traseu, mie unul nu mi place sa stau asa la palavre.... imi place sa o plimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Septembrie 29, 2014 Autor Share Postat Septembrie 29, 2014 Targoviste - Campina , 50 km, asfalt bun, traseu combinat... Se face in 40 min, mai sunt si localitati, este OK ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oha Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 So Well done, ramane propunerea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Septembrie 29, 2014 Autor Share Postat Septembrie 29, 2014 Off topic ! Un studiu recent despre uleiuri moto..l-am postat acum .... AMSOIL bate pe Motul! /index.php?/topic/669618-uleiurile-moto-tipuriclaseinterval-schimb-etc/page-67 » Post actualizat in 30 Sep 2014 18:38Banner-ul de promovare al campaniei moto este gata , maine sunt gata cele 50 de stikere iar joi depun adrese la primarii si sectiile de politie pentru a obtine avize: Primaria Tgv, Primaria Gaesti, primaria Titu, Politia Gaesti si Politia Titu. Este o procedura in acest sens si trebuie urmata. Avem nevoie de reguli de deplasare in grup si o procedura de securitate, dar se rezolva. Va rog sa promovati evenimentul la nivelul judetului, eu cred ca o sa fie prezente cel putin 30 de motociclete. Va tin la curent cu noutatile care apar Campanie_moto_Dambovita.pdf Program_campanie_moto_18.10.2014.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camelutz Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 O sa postez materialele si pe grup. Am vorbit cu unii motociclisti si mi au spus ca duminica au fost plecati la munte. Asta i motivul pentru care nu au ajuns. Pe 18 daca e frumos afara or sa vina si ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Septembrie 30, 2014 Autor Share Postat Septembrie 30, 2014 duminica o sa ne intalnim iar...sper sa nu apara ceva neprezazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camelutz Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 Cu siguranta. Stabiliti o ora. Si ne vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Octombrie 1, 2014 Autor Share Postat Octombrie 1, 2014 Ce ziceti de duminica 5 octombrie 2014, ora 14:00, sa ne intalnim pe platou. Dupa aceea iesim spre Dragodana sau Campina...cautam o TERASA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oha Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 sa vedem cum va fi vremea, daca este ca astazi eu nunul nu ma aventurez pentru duminica asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Octombrie 2, 2014 Autor Share Postat Octombrie 2, 2014 Astazi am avut o intalmire cu reprezentantii Serviciului Rutier din Targoviste...am depus dosarul pentru avizare( adresa, program campanie, harti trasee, reguli de deplasare si masuri de siguranta). De asemenea, am depus adrese la sectiile de politie din Titu si Gaesti, precum si primariile locale, inclusiv Tgv. Totul este OK , avem sprijin TOTAL de la toate sectiile de politie si primariile locale. Noi trebuie sa ne organizam bine si vremea sa tina cu campania noastra. Va tin la curent ! Numai bine Poate duminica, pe 5 oct vremea va fi frumoasa.... .pentru o iesire ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cerbuu Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 Event pe facebook a facut careva?ma ocup de asta in caz ca nu e facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate