vladionut Postat Septembrie 22, 2014 Share Postat Septembrie 22, 2014 Salutare, Stie cineva despre un accident in care a fost implicat un motociclist, petrecut sambata, 20 sept 2014, aprox ora 13:00, pe bulevardul Timisoara, Bucuresti ? Veneam cu masina pe bulevardul Timisoara dinspre Frigocom catre mall AFI Cotroceni. Ajuns la intersectia dintre bvd Timisoara si strada Brasov, de la Mall Plaza, pe partea stanga a mea (deci pe sensul invers de mers), in statia ratb 137/138 (adica aici), era un motor si un motociclist cazut. Un alt motor negru era oprit pentru ajutor. Cativa trecatori erau aplecati asupa motociclistului cazut. Deja venise politia, cativa gura-casca prin preajma. Nu am avut cum sa opresc pt poze sau detalii (eram la semafor, cu sotia si copilul in masina), deci mai mult decat ce am vazut din masina nu va pot spune. Stie cineva despre acest accident ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Septembrie 22, 2014 Share Postat Septembrie 22, 2014 probabil ca nu, dar sigur o sa sara lupii cu gura ca n-ai oprit si tu gura casca sa dai raportu' mai detaliat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UXE Postat Septembrie 22, 2014 Share Postat Septembrie 22, 2014 N-a sarit nimeni. Avem niste colegi intelegatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladionut Postat Septembrie 23, 2014 Autor Share Postat Septembrie 23, 2014 cei mai colegi de treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edyneagu Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 Riderul nu a patit nimic, a lovit usor un pieton care traversa aiurea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladionut Postat Septembrie 30, 2014 Autor Share Postat Septembrie 30, 2014 asta e bine, o veste buna; e drept, de multe ori am vazut acolo pietoni care trec strada fara sa se asigure - ba ca vor sa prinda tramvaiul, ba ca ies din tramvai si vor sa prinda autobuzul; coltul ala de intersectie e destul de aglomerat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate