Effect20CM Postat Septembrie 28, 2014 Share Postat Septembrie 28, 2014 (editat) Salut! am si eu o problema cu a mea "iubita" un cbr f1 si anume e prea joasa codita / saua pentru inaltimea mea 1,86 stau cu genunchii foarte flexati si e incomod , as dorii sa inalt codita , intrebarea este cum? am boservat ca pe amortizorul spate e un fel de reglaj notat cu 1,2,3,4,5... si inca un surub la capatul acestuia ce se regleaza de acolo? , o sa atasez poze , am mai citit ceva pe net ca se lungeste/scurteaza o piesa din bascula amortizorului am sa pun ceva poze , multumesc mult! Editat Septembrie 28, 2014 de Effect20CM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Effect20CM Postat Septembrie 28, 2014 Autor Share Postat Septembrie 28, 2014 "Oase" mai scurte...linkage-uri...cum este tija din ultima poza. Gasesti de cumparat pe net sau ti le pot face oamenii care au materiale si sculele necesare. Vezi ca iti modifica si ciclistica treaba asta. Insa poti sa inalti putin spatele, apoi sa mai pui un strat de burete la sa si sa iei niste scarite mai joase. Din 3 parti cate putin si faci treaba. sunt putin in ceata sincer , am citit pe net ca se schimba cele 2 tije cum am eu cele care pleaca de la bascula la umratoarea tija mai groasa de duce la amortizor , deci care dintre ele pana la urma ? ma gandesc sa le fac la strung , pentru ca am la serviciu asa ceva si pot sa le dau baietilor de acolo sa imi faca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 28, 2014 Share Postat Septembrie 28, 2014 Salut! am si eu o problema cu a mea "iubita" un cbr f1 si anume e prea joasa codita / saua pentru inaltimea mea 1,86 stau cu genunchii foarte flexati si e incomod , as dorii sa inalt codita , intrebarea este cum? am boservat ca pe amortizorul spate e un fel de reglaj notat cu 1,2,3,4,5... si inca un surub la capatul acestuia ce se regleaza de acolo? , o sa atasez poze , am mai citit ceva pe net ca se lungeste/scurteaza o piesa din bascula amortizorului am sa pun ceva poze , multumesc mult! poti sa inalti codita juma de metru, distanta intre sha si scarite ramane aceiasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Effect20CM Postat Septembrie 29, 2014 Autor Share Postat Septembrie 29, 2014 poti sa inalti codita juma de metru, distanta intre sha si scarite ramane aceiasi uff da , asta ar insemna ca ar trebuii sa ridic codita doar din cadrul ei...ca sa se distanteze fata de scarite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 uff da , asta ar insemna ca ar trebuii sa ridic codita doar din cadrul ei...ca sa se distanteze fata de scarite poti sa modifici shaua si sa pui suporti de scarite reglabili... mai castigi 2-3 cm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate