10maRIus20 Postat Octombrie 30, 2014 Autor Share Postat Octombrie 30, 2014 O sa pun si poze. O sa o mai folosesc atunci cand ma intorc. Eu sunt mai fixist de fel. Vreau ca totul sa fie perfect, ca la carte (stiu ca nu se prea poate, dar macar sa incerc). Garaj am, dar e al masinii. Locul motocicletei e in casa de vreo 5 ierni incoace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Octombrie 30, 2014 Share Postat Octombrie 30, 2014 Deci tu ai intrebat VA PLACE si ei au raspuns YES ? Tu ai pus ca E DE VANZARE iar ei au intrebat CAT ? Tu ai spus 3500 iar ei au spus MIJTO ? Auzi, dar daca nu vorbeau limba romana, ce vorbeau ? Engleza in mare parte, spre sfarsitul duscutiei au spus ceva si in romana. Ideea era alta, daca ai prins o e ok..daca nu asta e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Octombrie 30, 2014 Share Postat Octombrie 30, 2014 E ok, te-am inteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
10maRIus20 Postat Noiembrie 4, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2014 Nu am mai apucat sa ii fac poze. Am facut urmatoarele: astupat admisie si evacuare, curatat lantul si uns bine, toate partile metalice si toate furtunele unse, am scos benzina din rezervor, iar pe interiorul lui am aplicat un strat subtire de ulei, motocicleta curatata bine, bateria scoasa. Am renuntat la folie, am pus doar un cearceaf pe el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 Parintii mei sunt in camera cu motorul. Nu e o idee buna daca ii fac plinul, gaze o sa iasa intr-una. Tu il misti o data pe luna, eu nu stiu cand o sa ma intorc la el. Poate dureaza cativa ani sau poate cateva luni. O sa merg pe ideea cu t90, dar vreau sa stiu daca o sa rugineasca interiorul rezervorului sau nu. Poate stie cineva si imi spune. miroase si uleiul si oricum rezervorul miroase si gol, anvelopele... nu cred ca oamenii vor putea trai cu el. Pe termen lung poate ca ar fi bine sa pui ulei nou,un dop la toba si ceva cat mai etans la admisie, dupa ce motorul a fost incalzit bine si nu mai are condens in interior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 Nu am mai apucat sa ii fac poze. Am facut urmatoarele: astupat admisie si evacuare, curatat lantul si uns bine, toate partile metalice si toate furtunele unse, am scos benzina din rezervor, iar pe interiorul lui am aplicat un strat subtire de ulei, motocicleta curatata bine, bateria scoasa. Am renuntat la folie, am pus doar un cearceaf pe el. da pleci sa lucrezi pe luna? sau ti-au dat cu executare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
10maRIus20 Postat Noiembrie 7, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2014 M-au exilat pe o insula pustie...parintii astia... » Post actualizat in 07 Nov 2014 22:56Nu miroase deloc motorul, nici cauciucurile, nici uleiul. Am renuntat si la T90 si am folosit motul 7100 (miroase a flori). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate