florinelu07 Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 La mine la primărie nu a cerut fiscal,doar act vânzare-cumpărare, certificat vechi sau dovada de la poliție ca a fost radiată (asta pentru a fi înregistrată pe primărie la țară) radierea din oficiu este doar radiere din circulatie, iar legal pentru radierea fiscala trebuie sa aduci dovada de distrugere (remat), vanzare sau furt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Septembrie 3, 2015 Autor Share Postat Septembrie 3, 2015 Nu știu exact cum este dar eu am avut o remorca auto Padis500 radiată și scoasa de la fisc aducând dovada că nu sta pe domeniu public(sau ceva de genul asta). Nu cred că este obligatoriu sa distrugi sau sa vinzi ceva ca să scapi de impozit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 Mai nou trebuie.... depinde si de primarie. In orasele mai mari se aplica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Septembrie 12, 2015 Share Postat Septembrie 12, 2015 Trebuie radiate de la DRPCIV, apoi cu acele acte se rezolva scoaterea de la impozit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Februarie 3, 2017 Autor Share Postat Februarie 3, 2017 Topicul a aparut fara ultimele postari. Adrian Frigo ai vazut pozele,multumesc pentru informatiile despre carburatorul de Mobra 50. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Frigo Postat Februarie 3, 2017 Share Postat Februarie 3, 2017 Topicul a aparut fara ultimele postari. Unde,că eu nu-l găsesc? În rest,chiar îmi pare rău că a dispărut topicul și îți zic sincer că de la el și de la cel al lui florynelu007 am prins curaj să mă apuc și eu!După ce că e penurie de informații la mobra 50..... Bine că ai apucat să vezi pozele,dacă mai e nevoie le mai pun încă odată aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Februarie 3, 2017 Autor Share Postat Februarie 3, 2017 Scuze,am intrat pe telefon si am crezut ca e topicul meu cu Mobra 50 dar acum am observat ca e cel cu Mobra 50 Super. Administratorii nu zic nimic de disparitia topicurilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Frigo Postat Februarie 3, 2017 Share Postat Februarie 3, 2017 Administratorii nu zic nimic de disparitia topicurilor? Păi zic /index.php?/topic/743945-status-01022017/ dar.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate