Thomas Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 Ba sunt, ca-s identice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 Buna alegere, iar legat de inaltarea motoretei, poate nu m-am facut destul de inteles, cu toate ca am scris in post "inaltare fata spate" si facand asta nu modifici cu nimic ciclistica motoretei, o sa fie poate mai manevrabila, chiar ii micsorezi trail-ul. 1. Se schimba piesele "oscioarele suspensiei spate", si se monteaza chitul de inaltare a furcilor. 2. MAre dreptate are Jagi cu un cauciuc mai inalt, dar atunci mie personal nu imi place ca mi se inclina prea repede, nu ma mai lasa pe mine sa ii decid unghiul si momentul. In rest totul bine si la mai multi km. PS Doamna/Domnisoara Ramona, singura motoreta din ce ai enumerat tu mai sus cam RSV MIle Factory R ar putea conta dar tot nu atinge ciclistica la 954. Da!!! RSV F R este superioara pe franare si suspensie, dar V-ul prea brutal o dezechilibreaza complet, Zic si eu. O zi buna!!!! Si MANIAKMOTO nu vinde 954, o sa plangi dupa ea Hai nu o da de gard....Exista diferenta mare intre cele 2...le am avut si am mers cu amandoua destul. RSV Factory este mult peste 954...atat la frane, suspensie cum ai zis tu dar si ciclistica. Daca tie nu ti a placut asta e altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelloo Postat Noiembrie 10, 2014 Share Postat Noiembrie 10, 2014 Alex ce s-o dau de gard ))))) am recunoscut si o recunosc in continuare, RSV Factory este o motoreta tare rau, dar prea brutala. Si ca idee principala, Mi-a placut foarte mult !!! Foarte mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 11, 2014 Share Postat Noiembrie 11, 2014 Am avut si eu 954 vreo doi ani si 20 mii km. Foarte frumoasa si solida. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate