banat rider Postat Noiembrie 4, 2014 Share Postat Noiembrie 4, 2014 stie cineva daca lantul are za de imbinare albastra daca este cumva lantul pus de fabrica ??asa am auzit...este vorba de un suzuki gsr 600 an 2008 .nu dati cu pietre doar eram curios daca este adevarat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Noiembrie 4, 2014 Share Postat Noiembrie 4, 2014 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Noiembrie 4, 2014 Share Postat Noiembrie 4, 2014 . ))))))))))))))))))))ce uoameni" rai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Noiembrie 4, 2014 Share Postat Noiembrie 4, 2014 ))))))))))))))))))))ce uoameni" rai 11 downloduri la poza,deci se uita lumea la pietre :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Noiembrie 4, 2014 Share Postat Noiembrie 4, 2014 stie cineva daca lantul are za de imbinare albastra daca este cumva lantul pus de fabrica ??asa am auzit...este vorba de un suzuki gsr 600 an 2008 .nu dati cu pietre doar eram curios daca este adevarat Da,de regula Suzuki din fabrica monteaza zaua de legatura albastra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kar_ile Postat Noiembrie 5, 2014 Share Postat Noiembrie 5, 2014 ooo pai daca e asa inseamna ca lantul de la motorul meu e original. Adica si daca a fost schimbat a fost pus unul ok=intretinut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate