macell Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 salut cu toate ca am un enduro de 650 am multi prieteni cu rs-uri de 125 si tragem plimbari frumoase pe aici pe la branesti se stiu ei care sunt ce ziceti de prima plimbare a anului 2007 imediat dupa de am luat la pupat pe toata lumea sa ne suim pe motoare ( daca nu e zapada si cu conditia sa fie uscat asfaltu) sa ne intalnim sa mergem intr-o piata vedem noi in care sa facem noi prima plimbare a anului binenteles cu pozeeeeee multe mmm ce ziceti (Virgil Aprilia) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 pretenu nostru de o viatza normal ca face , si daca e zapada si cu motoare si fara tot ne adunam noi undeva ia id meu de la profil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 daaaa.zpada daca va fi vremea ca pana acu sa tot mergi cu motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Decembrie 11, 2006 Share Postat Decembrie 11, 2006 sostar mo ! ce faci nebunika ? normal ca ne plimbam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikergirl_toxic Postat Decembrie 11, 2006 Share Postat Decembrie 11, 2006 vreau si eo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Decembrie 11, 2006 Share Postat Decembrie 11, 2006 vreau si eo vrutu` e liber=)))))) important e sa vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikergirl_toxic Postat Decembrie 11, 2006 Share Postat Decembrie 11, 2006 vrutu` e liber=)))))) important e sa vrei pai bai nebune...acuma am permisu.. deci baietii beau o bere alea alea...si eo conduc hai v`am pupat si nb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Decembrie 12, 2006 Share Postat Decembrie 12, 2006 voi n-aveti unde sa mergeti de revelion,eh? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macell Postat Decembrie 12, 2006 Autor Share Postat Decembrie 12, 2006 fartioru meu nu cred ca vreunul dintre noi nu are un aranjament sau altceva dar vrem sa fim noi primi care iesim cu motoarele in 2007 astia suntem noi ne place nebunia cui nu ii place sa stea acasa si dupa 12 sa se culce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Decembrie 12, 2006 Share Postat Decembrie 12, 2006 aici nu prea ai nimerit-o mai virgil , dupa ce am pupat toata lumea imediat ne culcam ca sunte rupti de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Decembrie 24, 2006 Share Postat Decembrie 24, 2006 aici nu prea ai nimerit-o mai virgil , dupa ce am pupat toata lumea imediat ne culcam ca sunte rupti de de cola ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 Se pare ca s-s terminat cu plimbarile cu scutere fara acte ...........DOSAR PENAL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate