Ulian M. Ciprian Postat Noiembrie 10, 2014 Share Postat Noiembrie 10, 2014 vreau sa fac o achizitie pentru motor cross. ce puteti sa imi recomandati intre honda yamaha ktm de 450cc .... am ceva experienta m-am dau cu un ktm lc4 si e cam mare pentru ce vreau eu sa fac... multumesc anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Noiembrie 10, 2014 Share Postat Noiembrie 10, 2014 Poate ar trebui sa dai mai multe detalii si sa iti completezi datele de profil, ca sa fii luat in seama: 1. Cam ce vrei sa faci cu motorul? 2. Cati bani ai? 3. Inaltime, greutate? ...... Tu probabil vrei un enduro, nu cross. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovistein Postat Noiembrie 10, 2014 Share Postat Noiembrie 10, 2014 care ii in stare mai buna )), degeaba iei ktm si ii scos untu din el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 10, 2014 Share Postat Noiembrie 10, 2014 care e bugetul? si apoi mai este si drz, rmz..., care chiar e Ok dpmdv esenta e sa iei unul care mai are si ceva caluti vii....., altfel mai bine iei salam de sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reddogsibiu Postat Noiembrie 10, 2014 Share Postat Noiembrie 10, 2014 care ii in stare mai buna )), degeaba iei ktm si ii scos untu din el. corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Noiembrie 10, 2014 Share Postat Noiembrie 10, 2014 care e bugetul? si apoi mai este si drz, rmz..., care chiar e Ok dpmdv esenta e sa iei unul care mai are si ceva caluti vii....., altfel mai bine iei salam de sibiu drz e de exceptie pt motocross?!?!?!.. eventual daca i se pare prea inalt la sa se poate orienta catre un fatboy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate