x3m5p33d3r Postat Decembrie 1, 2014 Share Postat Decembrie 1, 2014 Un mic filmulet facut de mine pentru prienteni, eu doar pe banca de rezerva (fara moto). Sper sa va placa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Decembrie 1, 2014 Share Postat Decembrie 1, 2014 e langa cariera parca nu ?!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darco Postat Decembrie 1, 2014 Share Postat Decembrie 1, 2014 Nadrag jud. Timis? nu stiam ca e circuit de motocross acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
x3m5p33d3r Postat Decembrie 1, 2014 Autor Share Postat Decembrie 1, 2014 Ai nimerit Nadrag jud. Timis! Cat despre pista eu stiu ca e nou facuta(maxim 3 saptamani) de Mihai Stoichescu cine stie alta poveste rog sa ma contrazica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Decembrie 1, 2014 Share Postat Decembrie 1, 2014 Din cate imi amintesc, Nadrag e intr-o vale ingusta, in muntisorii Poiana Rusca. Bineinteles, cea mai apropiata localitate de pista de motocross din film este alta, nu Nadrag. Dar este ceva de genul: "De unde esti?" / "Din Roman." / "Locuiesti in Roman?" / "Hei, nu chiar in Roman. In satul Stejaru, la vreo 13 km de Roman." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate