Sari la conținut

x3m5p33d3r

Membru
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de x3m5p33d3r

  1. Vand segmenti KTM pentru alezaj 100 mm nu stiu pe ce model se portivesc. Eu le am cumparat pentru HbG ul meu dupa catalog si nu mi s au potrivit. Stare: Nou Pret: 160 lei Predare personala in Arad Telefon: 0733 411 115
  2. x3m5p33d3r

    BURSA LOCALA ARAD

    Vand segmenti KTM pentru alezaj 100 mm nu stiu pe ce model se portivesc. Eu le am cumparat pentru HbG ul meu dupa catalog si nu mi s au potrivit. Stare: Nou Pret: 160 lei Predare personala in Arad Telefon: 0733 411 115
  3. Eu am husaberg si pot confirma cele spuse de domnul andrei belcic. La fel ca la KTM asa si la mine motor 550 in realitate catre 40 kw(cred) putere si sunt trecuti doar 6 in talon. Eu din ce m-am documentat, iti pot spune ca a fost o tehnica adoptata de producatori la acea vreme, poate la fel ca si acum menita faciliteze inscrierea si inmatricularea lor pe drumurile publice. Daca gresesc cu ceva va rog sa ma corectati.
  4. Victimele: Credeti ca ar o idee buna daca le fac pe un CNC sau debitare cu plasma? Eu am facut un desen 2D dupa ele dar perfect ca din fabrica nu le scot tinand cont gradul de uzura.
  5. Stiti de unde pot sa iau un set de garnituri complet pentru motor fe 550 2007 in afara de taffmeisters?
  6. Un pic de lucru la ea si o mica bataie de cap pentru inmatriculare dar eu zic ca merita.
  7. Un mic update: niste genunchiere chiar daca nu sunt ele cine stie ce. La o temperatura de @ 2~3 grade te protejeaza de vant si sunt calde si comode, de asemenea le recomand pentru cine sufera de artroze, dislocari si alte nebunii! Era sa le testez "the hard way" la ultima tura insa ma bucur ca nu am patit nimic... inca. O sticla de sprite pentru masura!
  8. Acum, ce sa zic, daca am intrat in hora joc pana la capat. Pentru: -ERU: Multumesc pentru link. In cat timp ti-au ajuns? - sco.: Legat de putere, nu mi se pare incontrolabila. Parca e mai greu cu GS500 de la scoala de soferi. De bendix si mentenata tipica a enduroului stiam de baterie si ulei nu, in ciuda faptului ca am studiat un pic forumul dedicat husaberg. Pentru suruburi se va folosi cheia dinamometrica. Reglaje si restul nu sunt o problema ca stau la casa. -cristi007: Ce sa fac, eu sunt mai cu musca pe caciula. Si pentru ca :
  9. Salut! Eu sunt Octavian zis si "x3m5p33d3r" aici pe forum si povestea mea pe scurt incepe in felul urmator: De mic eu am fost un automobilist convins, pana cand acum aprox doi ani un prieten mi-a sugerat sa ma duc motocicleta lui, un wr125x. Timp de 2 ani am stat sa vad daca este doar o chestie trecatoare post adolescentina, dar se pare ca nu a fost asa. Intr-un final m-am decis sa ma duc la scoala moto si din cauza unor schimbari in sistemul de permise de conducere si prostia mea ( dar asa a fost sa fie) m-am calificat doar pentru categoria A2. Desi scoala de soferi este in curs, mi-am cumparat motocicleta mai devreme. Eu am mai fost cu suzuki bandit 400 dar este mica , honda transalp voluminoasa, suzuki gs 500 mica, sv 650s incomoda si prea multi kw, drz la momentul acela nu am gasit inmatruculat. Choperele si cruiserele nu prea le-am avut la sufltet din motie necunoscute. Dimensiunile mele sunt 189 inaltime @95 (+/-5kgin functie de sezon) iar "cromozomul vitezei" isi face putin prezenta. Acestea fiind zise va cer niste idei personale si va prezint "capra mea" de provenienta austro-suedeza: Husaberg fe 550 din 2007 - 6 kw in talon - far cu o faza - stopul doar cand imi dau jos pantalonii - fara semnalizari - trebuie vopsit in fata unde ar veni scutul - trebuie sudate handguardurile - trebuie curatat frana spate - trebuie schimbat acea piesa care culiseaza pe bascula si este montat axula spate care este sudata si crapata din nou - desfacut motor curge ulei pe stanga si vazut cum se prezinta ps: revin maine cu poze detaliate Si acum adevarata problema este ca trebuie sa ii fac verificare tehnica si eu habar nu am ce trebuie sa ii fac pentru itp apoi r.a.r. Poate sa imi explice cinva cu ce sa manaca chestiile astea? Un video cu iesirea de ieri:
  10. Ai nimerit Nadrag jud. Timis! Cat despre pista eu stiu ca e nou facuta(maxim 3 saptamani) de Mihai Stoichescu cine stie alta poveste rog sa ma contrazica.
  11. Un mic filmulet facut de mine pentru prienteni, eu doar pe banca de rezerva (fara moto). Sper sa va placa!
×
×
  • Creează nouă...