adi_b Postat Ianuarie 4, 2015 Share Postat Ianuarie 4, 2015 Salutare,ma tot uit la nemti la un concurs de hill climbing la Andler,Germania si ma gandeam ca poate avem si noi asa ceva dar nu gasisem nimic pe YT. O alta varianta ai nostrii nu vor sa isi rupa motoarele...Voi aveti idee de avem asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Ianuarie 4, 2015 Share Postat Ianuarie 4, 2015 S-a facut vreo cativa ani la sibiu...nu stiu daca inca se mai face.Cauta pe youtube gusterita » Post actualizat in 04 Jan 2015 21:23O poza de asta vara de la romaniacs..astai gusterita image hosting no registration Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eduard.Gsx-R Postat Ianuarie 4, 2015 Share Postat Ianuarie 4, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=H_cX1Raz5lc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_b Postat Ianuarie 5, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2015 Cam asta am gasit si eu,avem aici la Oaş doua locuri in care se poate face HC. Revin cu poze. Doritori ar fi?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovistein Postat Ianuarie 5, 2015 Share Postat Ianuarie 5, 2015 daca te uiti toti au motoare naspa si vechi, putini care au peste 2003, cred ca is permit sa arunce 2000e pentru o incercare. La noi din pacate nu prea sunt foarte multi care sa isi permita o asemenea pierdere.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_b Postat Ianuarie 5, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2015 Cam asta ar fi si concluzia,plus de asta daca urcarea mai are si piatra e clar.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Ianuarie 5, 2015 Share Postat Ianuarie 5, 2015 daca te uiti toti au motoare naspa si vechi, putini care au peste 2003, cred ca is permit sa arunce 2000e pentru o incercare. La noi din pacate nu prea sunt foarte multi care sa isi permita o asemenea pierdere.. ... conteaza mult mai mult rideru' decat fierul... Cam asta ar fi si concluzia,plus de asta daca urcarea mai are si piatra e clar.. e extrem de nisipoasa urcarea. si fata de ce se vede in video e mai harcore in realitate. este "disponibila" si inafara concursurilor, este acolo toata vara. se poate ajunge extrem de lejer la locatie. nu ca iarna nu ar fi... evident glumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Ianuarie 5, 2015 Share Postat Ianuarie 5, 2015 ... conteaza mult mai mult rideru' decat fierul... e ... in sensul ca nu trebuie sa se strice. Si daca tot se strice macar sa fie batran.... rideru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate