un_aiurit Postat Ianuarie 7, 2015 Share Postat Ianuarie 7, 2015 Buna seara.are cineva manualul de reparatie de la furca upside down de ktm600 din 1996?Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Ianuarie 7, 2015 Share Postat Ianuarie 7, 2015 Salut, Reparatia furcii ar trebui sa fie in manualul motocicletei. Ai descarcat manualul ktm 600 din 1996? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Ianuarie 7, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2015 Nu il gasesc sau ce am gasit e numai partea de motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacro Postat Ianuarie 7, 2015 Share Postat Ianuarie 7, 2015 http://www.servicemanualfor.com/ktm.html Poate te ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Ianuarie 7, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2015 mutumesc,am gasit un manual din 97 dar nu e si furca,e doar motorul ,a si are cineva cuzineti de 39 interior? » Post actualizat in 07 Jan 2015 19:50am gasit,e furca de pe ktm gs 620 din 96 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Ianuarie 8, 2015 Share Postat Ianuarie 8, 2015 130 e cuzinetul de pe sabie si 90 cel de pe teaca, piese oem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Ianuarie 8, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2015 Jumba cat ma costa si daca ai un suport de etrier second pentru etrier brembo in 2 pistonase? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorosocsi Postat Ianuarie 8, 2015 Share Postat Ianuarie 8, 2015 pe mine ma intereseaza un manual reparatii honda vfr 750, daca stie careva unde gasesc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate