pion Postat Ianuarie 8, 2015 Share Postat Ianuarie 8, 2015 Stie cineva din Tulcea daca am sanse sa gasesc in oras ulei pt.furca moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Ianuarie 8, 2015 Share Postat Ianuarie 8, 2015 metricmotion.ro i-ti trimite cat ulei vrei si nu numai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zu1u Postat Ianuarie 8, 2015 Share Postat Ianuarie 8, 2015 Poti sa incerci pe la magazinele care vand chestii pentru scutere, ai fi surprins ce poti gasi la cate unii.Banuiesc ca are nevoie din scurt, ca altfel oricine facea o comanda care se onoreaza in 2 zile cam peste tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Ianuarie 8, 2015 Share Postat Ianuarie 8, 2015 Motoemotion din Tg Mures trimite ce ulei doresti si gratuit daca vrei si de motor.eu acum am luat si redus si moca transport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pion Postat Ianuarie 8, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2015 Pinioane,lanturi ,cauciucuri si toate cele, le comand si eu de pe site-urile de specialitate,pe care le stiu f.bine.Pe mine ma intereseaza zona Tulcea,de unde asteptam un raspuns avizat .Are sau nu Tulcea un magazin (nu neaparat de specialitate)in care sa poti gasi ceva consumabile moto?Pe forumul moto local in afara de vechea balacareala nu am gasit nimic altceva,poate au obosit sa se certe si isi fac timp pentru lucruri serioase(sunt si multi ai dracu'......).Asta nu inseamna ca nu le multumesc ne-tulcenilor ce mi-au raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Ianuarie 8, 2015 Share Postat Ianuarie 8, 2015 Pinioane,lanturi ,cauciucuri si toate cele, le comand si eu de pe site-urile de specialitate,pe care le stiu f.bine.Pe mine ma intereseaza zona Tulcea,de unde asteptam un raspuns avizat .Are sau nu Tulcea un magazin (nu neaparat de specialitate)in care sa poti gasi ceva consumabile moto?Pe forumul moto local in afara de vechea balacareala nu am gasit nimic altceva,poate au obosit sa se certe si isi fac timp pentru lucruri serioase(sunt si multi ai dracu'......).Asta nu inseamna ca nu le multumesc ne-tulcenilor ce mi-au raspuns. Sigur in zona ai magazine cu profil agricol, masini si utilaje agricole.Mergi la unul din ele si cere ulei hidraulic, asta parca ai cautat sa afli daca gasesti pe undeva.Pretul nu trebuie sa fie mai mare de 9 RON pe litru.O sa fii multumit de el.Salutari si spor.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate