Arider Postat Ianuarie 24, 2015 Share Postat Ianuarie 24, 2015 Cat de grava este problema unei sigurante de la supapa sarita de la loc ? Va multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Ianuarie 24, 2015 Share Postat Ianuarie 24, 2015 (editat) Destul de grava.. Din cunostintele mele,supapa aia ajunge in cilindru,este impinsa in chiuloasa si se stramba si ea,si poate si biela :-? Editat Ianuarie 24, 2015 de EmanuelEmy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 24, 2015 Share Postat Ianuarie 24, 2015 Cum a spus baiatul de mai sus! Urmarile pot fi usoare sau foarte grave,in ambele cazuri trebuie evaluat corect situatia.Demontata chiuloasa,verificat supapa,etansarea ei in scaun,pistonul..etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arider Postat Ianuarie 24, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Ianuarie 24, 2015 Share Postat Ianuarie 24, 2015 Din cate vad eu ( ca supapa nu a cazut in motor ) cred ca daca ii pui la loc sugurantele nu o sa fie probleme.Insa o problema ar fi : de ce s-a desprins acea supapa ? ca sigurantele alea nu sar chiar asa usor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate