Alex_250EXC Postat Mai 16, 2015 Share Postat Mai 16, 2015 Cum a zis si Rares, pe departe cea mai buna organizare pe care eu am intalnit-o... sper sa nu mai aud de data asta ca s-a taiat la traseu dar abia astept sa vad clasamentul... Tineti-o tot asa si asteptam cursa de toamna BV BAIETI!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi200exc Postat Mai 16, 2015 Share Postat Mai 16, 2015 asa este rares !!sunt de aceasi parere,un traseu excelent si foarte bine marcat(chiar daca am fost eu urs si am ratat o intrare pe expert ).oameni de nota 10 la cp-uri,un concurs f f bine organizat de la A la Z. RESPECT !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmikel Postat Mai 16, 2015 Share Postat Mai 16, 2015 (editat) Aceeasi meteahna ca la Heniu, pt.hobby marcajul super, la experti cand reintrai in bucla de hobby nu era clara directia avand ca rezultat ca am facut de 2 ori 2 bucle de experti. In aceste puncte trebuie pus marcaj calumea mare si vizibil cu directia buna. Dupa realimentare baietii n-au spus nimic sa facem dreapta asa ca foarte multi au luat-o inainte si au ajuns la baza dupa prima tura. Nu scriu in ideea de critica, doar enumar cateva detalii de care sper sa se tina cont pe viitor (si la alte curse, mai ales cu traseu comun). Per ansamblu organizare foarte buna, mai ales punctualitatea si respectarea inscrierilor pe mail ! Editat Mai 16, 2015 de dmikel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibanu Postat Mai 17, 2015 Share Postat Mai 17, 2015 Echipa Enduro Targoviste va multumeste pentru participare, pentru urari si pentru recomandari. Sigur ca se va tine cont de acestea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rositemaster Postat Mai 17, 2015 Share Postat Mai 17, 2015 Excelenta organizarea. Se vede ca oamenii au muncit mult sa puna toate detaliile la punct. Felicitari, bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin85 Postat Mai 17, 2015 Autor Share Postat Mai 17, 2015 Multumim pentru participare, vom tine cont de recomandarile voaste si promitem ca la urmatoare editie suntem mai pregatiti . Am afisat si clasamentul final: https://www.facebook.com/pages/Enduro-Targoviste/207913685909841 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tedted Postat Mai 17, 2015 Share Postat Mai 17, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin85 Postat Mai 17, 2015 Autor Share Postat Mai 17, 2015 Poze si filme de la cursa gasiti pe pagina de Facebook "ENDURO TARGOVISTE" https://www.facebook.com/pages/Enduro-Targoviste/207913685909841 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rositemaster Postat Mai 17, 2015 Share Postat Mai 17, 2015 Am vazut ca ati pus ceva poze pe FB. Eu si inca vreo 2 din gasca nune regasim. Nu puneti si voi o arhiva undeva cu toate pe transfer? Ma uit la ceilalti invidios ce fain au iesit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin85 Postat Mai 17, 2015 Autor Share Postat Mai 17, 2015 Clasament modificat "EXPERT" . Nr 27 nu era penalizat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi200exc Postat Mai 17, 2015 Share Postat Mai 17, 2015 am vazut si eu ca iesirile din hobby in expert erau mai slab semnalizate(am si trecut de o intrare si a trebuit sa ma intorc vreo 2-3 km),a fost si arbitru care nu stia in ce directie trebuie sa mergem si am facut de 2 ori o bucla de axpert,dar ideea este ca per total traseul ,oamenii si toata atmosfera m-a facut sa plec mai mult decat multumit ca am ajuns la concursul asta. oameni ospitaieri si un traseu frumos si bine facut,bravo lor !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hiker Postat Mai 18, 2015 Share Postat Mai 18, 2015 Felicitari celor care au batut traseul pe jos, pe roti si l-au marcat. A fost bine semnalizat si nu am intampinat probleme. Sper sa repetati evenimentul si sper sa revenim si noi toti cei care au participat. Poate data viitoare faceti si voi tricouri sau chestii promo, diplome, etc in banii astia. PS: cum a fost tocana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin85 Postat Mai 19, 2015 Autor Share Postat Mai 19, 2015 Multumim celor 112 participanti, va asteptam la editia cu nr 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate