G B V Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 Cine ma poate ajuta cu o bucatica de lana de otel de cea mai mica granulatie(0000;parca asta era cea mai fina). Platesc. De preferat sa fie din bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evol Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 Salut poti gasi la Baumax ....este 9 ron un pachetel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Februarie 4, 2015 Autor Share Postat Februarie 4, 2015 E perfect daca se gaseste si la pachetele mici. Am incercat la bricostore si nu aveau. Multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Februarie 4, 2015 Autor Share Postat Februarie 4, 2015 Pai daca tot e frig afara,ce sa facem. Incerc sa produc o noua gama de echipamente de protectie . Glumeam. Trebuie sa polishez evacuarea unei motociclete si murdaria mai nasoala o curat cu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 sa nu cumva sa dai cu lana de otel pe evacuare de inox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evol Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 (editat) Btw. Exista la dedeman o pasla abraziva (eu o folosesc la curatarea bruta) apoi polisez cu lana de otel ( ca utilizare este recomandata pentru lemn). Granulatia dorita (0000) nu afecteaza cromul. Editat Februarie 4, 2015 de Evol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Februarie 4, 2015 Autor Share Postat Februarie 4, 2015 Btw. Exista la dedeman o pasla abraziva (eu o folosesc la curatarea bruta) apoi polisez cu lana de otel ( ca utilizare este recomandata pentru lemn). Granulatia dorita (0000) nu afecteaza cromul. Asa stiam si eu ca merge dat fara probleme. » Post actualizat in 04 Feb 2015 10:18 sa nu cumva sa dai cu lana de otel pe evacuare de inox De ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Februarie 4, 2015 Autor Share Postat Februarie 4, 2015 daca gasesti, zi-mi si mie ca ma intereseaza. Ma duc in weekend pe la magazine si daca e,o facem jumi-juma ca n-am ce face cu toata punga. Cand gasesc,iti scriu pe privat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 Asa stiam si eu ca merge dat fara probleme. » Post actualizat in 04 Feb 2015 10:18 De ce? o sa-ti rugineasca rapid si urat, exista lana din asta din inox, aia trebuie sa folosesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Februarie 4, 2015 Autor Share Postat Februarie 4, 2015 o sa-ti rugineasca rapid si urat, exista lana din asta din inox, aia trebuie sa folosesti Aaa pai da. N-am fost atent. Pai din aia caut. Am uitat sa specific,scuzele mele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Februarie 4, 2015 Autor Share Postat Februarie 4, 2015 Multumesc! Astept un semn daca gasesti! In weekend ma apuc de treaba. Pana atunci am comandat si niste autosol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nflt Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 Leroy-Merlin, Chitila. Tot pentru activitatea din dosu' blocului l-am luat: mai un oxid pe aluminiu, mai un cârmâz caramelizat pe galerii evacuare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Februarie 7, 2015 Autor Share Postat Februarie 7, 2015 Am rezolvat-o si fara lana. Eu zic ca a iesit destul de bine si nu zgariat deloc esapamentul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Februarie 7, 2015 Share Postat Februarie 7, 2015 (editat) Am rezolvat-o si fara lana. Eu zic ca a iesit destul de bine si nu zgariat deloc esapamentul Esti un om potolit, asta plecand de la premiza ca-ti vireaza camera spre albastru. Editat Februarie 7, 2015 de vlad58 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Februarie 7, 2015 Autor Share Postat Februarie 7, 2015 Esti un om potolit, asta plecand de la premiza ca-ti vireaza camera spre albastru. Nu era lumina si flash-ul nu prea facea fata. In realitate au iesit mult mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coglione Postat Noiembrie 21, 2019 Share Postat Noiembrie 21, 2019 Buna caut si eu lana de otel tip 000 si 0 dar la vreo 5 kg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate