ccuculas Postat Februarie 12, 2015 Share Postat Februarie 12, 2015 as vrea sa imi vopsesc mobra (vstrom 650 2012) in stilul pozei atasate... sfaturi, idei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Februarie 12, 2015 Share Postat Februarie 12, 2015 aero-art bucuresti fac treaba super buna si la pret decent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clandestin_IFBB Postat Februarie 12, 2015 Share Postat Februarie 12, 2015 Daca ceri sfaturi/idei cred ca e vorba doar de gust. Vrei sa stii daca ne place?! Mie unul nu prea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Februarie 12, 2015 Share Postat Februarie 12, 2015 Daca ceri sfaturi/idei cred ca e vorba doar de gust. Vrei sa stii daca ne place?! Mie unul nu prea... +1 pacat de vstrom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ccuculas Postat Februarie 12, 2015 Autor Share Postat Februarie 12, 2015 merci de idei. nu va fi mobra asa, doar conceptul vreau sa il implementez... o sa vad ce iese... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clandestin_IFBB Postat Februarie 12, 2015 Share Postat Februarie 12, 2015 Totusi uite o idee care mie personal imi place maxim... Daca ai fb: https://www.facebook.com/video.php?v=782356335167243&set=vb.192183390851210&type=2&theater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isai@ Postat Februarie 12, 2015 Share Postat Februarie 12, 2015 Totusi uite o idee care mie personal imi place maxim... Daca ai fb: https://www.facebook.com/video.php?v=782356335167243&set=vb.192183390851210&type=2&theater Spectacol de motoreta, se pot face lucruri frumoase daca ai si bani si idei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darkthor Postat Februarie 12, 2015 Share Postat Februarie 12, 2015 (editat) ia o galeata cu apa,toarna o punga de sare...si da cu bidineaua din cand in cand....cand ajunge suficient de ....sexy pt tine, ia niste lac. )) sa mor daca pricep de ce ai abuza o mobra sa o faci in stilul rat-rod....cand deabia la masini se preteaza....la limita. Editat Februarie 12, 2015 de Darkthor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
med_tuning Postat Februarie 12, 2015 Share Postat Februarie 12, 2015 aerograf ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Februarie 12, 2015 Share Postat Februarie 12, 2015 Spectacol de motoreta, se pot face lucruri frumoase daca ai si bani si idei... Dintr-un V-strom nu prea. as vrea sa imi vopsesc mobra (vstrom 650 2012) in stilul pozei atasate... sfaturi, idei? Ca sa nu-ti para rau dupa aia mai bine dai un strat de plastidip si peste el sa faci aerograf, sau vorbesti cu careva de la firme de productie publicitara si o foliezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Februarie 12, 2015 Share Postat Februarie 12, 2015 Pai o lasi sa o rugineasca si o sa arate la fel dupa o vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clandestin_IFBB Postat Februarie 12, 2015 Share Postat Februarie 12, 2015 Dintr-un V-strom nu prea. Ca sa nu-ti para rau dupa aia mai bine dai un strat de plastidip si peste el sa faci aerograf, sau vorbesti cu careva de la firme de productie publicitara si o foliezi. Merge sa faci aerograf peste plastidip? Si daca merge crezi ca rezista? Si daca rezista crezi ca merita banii? E destul de scump un aerograf... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Februarie 12, 2015 Share Postat Februarie 12, 2015 Merge sa faci aerograf peste plastidip? Si daca merge crezi ca rezista? Si daca rezista crezi ca merita banii? E destul de scump un aerograf... Dupa ce ca e si scump scade si valoare mobrei la vanzare. Si da, rezista, stiu pe cineva care si-a facut o capota. Uite aici exemplu https://www.youtube.com/watch?v=u_QNNhJLj_g Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate