gyony.dealer Postat Martie 2, 2015 Share Postat Martie 2, 2015 Salutare .Am un rs125 2008 si am nevoie de un service sau un mecanic priceput ,vreau sa pregatesc kotorul de sezon .Curatare carburator , schimbare consumabile . Nu cunisc pe nimeni priceput ,iar eu nu am umblat niciodata la ea si nu ma pricep Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dude123 Postat Martie 2, 2015 Share Postat Martie 2, 2015 Pai si o locatie,unde ti-ai dori sa il gasesti pe mecanicul visurilor tale, nu ne spui si noua? Ne tii asa in suspans? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NiCo1713 Postat Martie 2, 2015 Share Postat Martie 2, 2015 Probabil in Targoviste...banuiesc ca d-aia a postat in sectiunea asta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gyony.dealer Postat Martie 3, 2015 Autor Share Postat Martie 3, 2015 Prin Targoviste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rekaller Postat Martie 11, 2015 Share Postat Martie 11, 2015 Salut, stiu ca nu e topicul potrivit. dar aveti idee de vreun garaj in zona centrala? pe langa electrica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate