fanatic Postat Martie 2, 2015 Share Postat Martie 2, 2015 Ma tot joc cu search-ul de 10 min si nu gasesc un topic cu recomandari de locuri unde pot sabla si vopsi niste jante. Aveti va rog o recomandare in Bucuresti? Au mai fost vopsite dar a inceput sa se decojeasca pentru ca probabil nu au fost curatate ok. Si as vrea sa fac o treaba mai buna de data asta Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edyneagu Postat Martie 2, 2015 Share Postat Martie 2, 2015 Eu am facut niste jante si o moto intreaga la SRZ Garage pe Giurgiului, strada vis-a-vis de Dedeman. Sunt multumit de ce a iesit asa ca acum vrea sa imi fac si jantele la masina. Sableaza si vopsesc doar electorstatic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fanatic Postat Martie 2, 2015 Autor Share Postat Martie 2, 2015 Gata. Super. Le fac la Elspa Va multumesc amandurora pentru raspunsurile prompte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
302v8 Postat Martie 2, 2015 Share Postat Martie 2, 2015 poti sa ne dai si noua un scor la ele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deathace89 Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 Salve all,Cunosc si eu pe cineva in Jilava care sableaza si vopseste in camp electrostatic, dar nu este servis moto este firma de vopsit in camp electrostatic. Din cate am inteles trebuie sa ii duci doar jantele, si le face. Daca va intereseaza lasati-mi un mesaj si va pun in contact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 salut da-mi si mie o adresa,sau un contact de la cei din jilava.multumesc,si un scor pentru 2 jenti » Post actualizat in 16 Mar 2015 21:08la cele spitate pot izola spitele sa votez doar cercul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate