Sari la conținut

302v8

Membru
  • Număr conținut

    114
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    Kawasaki ZX-6R

Vizitatori Recenți Profil

481 citiri profil

302v8's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Buna ziua, am si eu nevoie de sfaturi in legatura cu alegerea anvelopei pe fata. Motocicleta in cauza este un zx6r, as avea nevoie de o anvelopa care sa se preteze si la un eventual track day, dar in principiu 90% mers de strada. Ma uitam la Pirelli Diablo Supercorsa V2 SP si Michelin Pilot Power RS. Despre acestea doua am citit numai lucruri bune, dar intrebarea este cum fac fata la mersul de strada ? multumesc anticipat!
  2. 302v8

    Timisoara 04.05

    cum ar fi sa nu trebuiasca sa pun frana si ala sa conduca civilizat, semnalizare, franare progresiva (cand este posibil) si in general sa nu mai conducem ca in jungla...no?
  3. 302v8

    Timisoara 04.05

    daca iti intoarce din scurt, in caz ca nu esti neti sandu sa dai in carti sa stii ce e in capul animalului...sansele sunt mici sa poti sa schitezi ceva...
  4. cum adica, cetateanul de rand trebuie sa suporte faptul ca orasul asta, ca si majoritatea din tara, au fost gandite cu niste limitari foarte mari?
  5. 302v8

    Timisoara 04.05

    vad ca e la moda in ultima vreme, sa dam vina pe motociclist ca nu merge extrem de preventiv, mai ramane sa il blamam ca iese cu motocicleta pe strada...inconstientu....in loc sa ne concentram pe faptul ca nivelul de nesimtire in trafic, a ajuns la cote istorice...nu e posibil asa ceva, in intersectie de fata cu politistul se face stanga cand este obligatoriu inainte sau la dreapta...se calca linia continua de fata cu politistul... multa sanatate riderului!
  6. ok, merci mult, momentan o sa bag 10w50 sa vad cum se comporta
  7. numai incerca sportu asta extrem, ca pt tine vad ca e periculos.
  8. am intrebat ce vascozitate este recomandata pt ca n-am manualul la indemana, iar pe internet se gasesc ambele variante...dar ce sa faci cand suferi de onanie cronica, vii si faci pe desteptu' pe forum...
  9. multumesc, ai fost foarte ultil, stai jos nota 4.
  10. Ce ulei intra intr-un er6n, 10w40 sau 10w50 ? Din ce am inteles w50 este pentru mersul in oras, dar totusi mi se pare prea gros...
  11. pai daca sunt aici, la sectiunea accidente ca si comentator si nu ca victima...poate stilul meu de pilotat nu e chiar asa rau, avand in vedere cate mi s-au intamplat intr-un drum de 15-20 de min...no?
  12. bucurestiul nu este oras de mers cu motocicleta...) seara la 11, din colentina pana in dr taberei mi-au intors in fata 2 si 2 mi-au taiat fata...si nu manevre minore, chestii de-a dreptul grosolane...)
  13. pai marquez in primul rand se da pe pista ) si in al doilea rand impinge limitele atelajului pt ca asta este treaba lui, pe strada n-o sa-l vezi niciodata ca merge nici cu 5% din potentialul lui pe pista...mi se pare stupid sa explic asta, cred ca toata lumea ar trebui sa faca diferenta...)
×
×
  • Creează nouă...