Sari la conținut

Vitan Barzesti

jumbo
 Share

Postări Recomandate

pentru cei care refuza sa inteleaga realitatea ca motocicleta este un mijloc de locomotie sezonier: una e noroiul pe sosea vara si alta este in decembrie cand asfaltul este rece si te сaci in ea de aderenta. si tot pentru cei de mai sus, am o veste buna fratilor: in cativa ani o sa fiti copti de cel mai al dracu reumatism posibil si o sa va blestemati tot restul zilelor voastre. nu va bazati pe pufoaica trasa peste costumul de motor. dar asta e o chestie pe care ati fi invatat-o doar daca ati fi crescut pe langa motociclisti mai batrani. realitatea e ca nu se mai intampla asa ceva. deci veti invata pe pielea voastra. mult succes.

Da de cand aveau motociclistii batrani polartekuri si windstopere pe sub piele? Reumatismul il faci de la frig, vant si curent. Daca esti echipat nu iti e nici frig si nu te bate nici vantul. Mai bagi si niste manere incalzite si scapi si de inghetul mainilor. Eu unul nu am prea suferit pana acum de frig pe moto. Si mai sunt unii motociclisti mai batrani de prin Siberia de se dau cu neprele sau cu uralu la multe grade sub 0. Motociclismul nu e doar un hobby. Eu unul fac 30-40 de min cu masina pana la munca fata de maxim 15 cu moto. In consecinta prefer sa merg cu moto.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stai tu linistit..ca de reumatism nu te scapa nimeni.... daca e sa-l faci... il faci :bow:

Si o alta problema in afara de noroiul de pe sosele o reprezinta carnatii din sectorul 5 care dispun "fleoscairea" strazilor..in conditiile de temperatura "interesante" ... pericol pt orice particpant la trafic (inclusiv si pt pietonii de pe trecere).

Link spre comentariu

parerile sunt impartite, si zahei si wolf au dreptate, dar eu am un exemplu prieten de familie motociclist la viata lui, care acum dimineata cand se trezeste scartie din toate incheiuturile, acum o fi sau nu de la motociclism sau de la faptul ca a dus o viata depravata e altceva:))

Eu scartai inca de pe vremea cand n-aveam motor.

Link spre comentariu