ngtmircea Postat Martie 9, 2015 Share Postat Martie 9, 2015 Invităm toți motocicliștii ( și nu numai) la eveniment... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Martie 9, 2015 Share Postat Martie 9, 2015 frumos afisul si sloganul , la cat mai multe evenimente de genul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papone Postat Martie 9, 2015 Share Postat Martie 9, 2015 Bravos Domnilor daca o sa aveti si ceva de Ciuguleala o sa vina multa lume........va doresc o intrunire superba cu cel putin 1500 motoare. Respect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 9, 2015 Share Postat Martie 9, 2015 Felicitari organizatorilor, mai ales din prisma sponsorilor. Destui si fara imagini patate. Have fun there! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 9, 2015 Share Postat Martie 9, 2015 Big like! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tony mik Postat Martie 12, 2015 Share Postat Martie 12, 2015 Au loc și scuteriștii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ngtmircea Postat Martie 12, 2015 Autor Share Postat Martie 12, 2015 (editat) Au loc și scuteriștii? da, au loc și scuteriștii.... Editat Martie 12, 2015 de ngtmircea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Quahogz Postat Martie 20, 2015 Share Postat Martie 20, 2015 Sunt un pic confuz In 20-24 vor fii doar expozitii (in interior sau in parcare?) iar in 25 va fi un eveniment mai special ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ngtmircea Postat Martie 23, 2015 Autor Share Postat Martie 23, 2015 Sunt un pic confuz In 20-24 vor fii doar expozitii (in interior sau in parcare?) iar in 25 va fi un eveniment mai special ? Da, așa cum se precizează foarte clar și în afișul evenimentului, în perioada 20-24 aprilie, vom avea în incinta Lotus o expoziție de motociclete, iar în 25 aprilie va fi evenimentul propriu-zis, marșul de deschidere a sezonului moto 2015... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ernorban Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 Organizare exceptionala! Multumesc White Wolves MC România !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 Da. Frumos ca de fiecare data. Și foarte multa lume și de data asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 chiar ca,multi am fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 vrem sa vedem si noi ceva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ngtmircea Postat Aprilie 26, 2015 Autor Share Postat Aprilie 26, 2015 Mulțumim și vă așteptăm și la întrunirea noastră din 22-24 ma - Chariots of Fire e(diția a doua) - de la ștrandul cu valuri din Băile 1 Mai!!! Organizare exceptionala! Multumesc White Wolves MC România !!! » Post actualizat in 26 Apr 2015 13:23http://oradealife.ro/c-2269-deschiderea_sezonului_moto_2015.html vrem sa vedem si noi ceva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tony mik Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 De 2 ani am vrut să vin, anul acesta am reușit și nu am regretat. Chiar dacă n-am cunoscut multă lume, m-am simțit minunat (deși cu scuterul de 150cc Mulțumiri și felicitări organizatorilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 foarte frumos,superbe pozele ,la cat mai multe intruniri ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 https://www.facebook.com/evenimenteoradea.ro/photos_stream Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tony mik Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 https://www.facebook.com/evenimenteoradea.ro/photos_stream Mulțumesc pentru foto. M-am regăsit și eu în câteva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 bucura-te ! ...eu pe nici unul nu apar :/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate