Sari la conținut

Tony mik

Membru
  • Număr conținut

    125
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Tony mik

  1. Hmm.. e aproape ianuarie 2017 dar avand in vedere ca nu e sigur ca ti-ai luat inca motor (nu avea rost la sfarsitul verii sa bagi bani) iti recomand cu caldura Shadow-ul. Am unul din 89 de care sunt super incantat, motor de 600cmc in V, 4 viteze, rezervor ~13L dar sunt incantat peste masura. Am 1,91 si ~90kg, am dus pasager de ~60kg plus inca vreo 20kg de bagaj (tankbag imens cu haleala, 2 genti laterale cu imbracaminte de schimb si in spate cort, saci, izolir etc). Am mers si cu 120km/h si chiar daca s-a simtit diferenta fata de cand mergeam singur, nu a sughitat nici macar o data. Consum ~5l/100km in aceasta configuratie eu zic ca e la limita nesimtirii, in sensul bun al cuvantului. Deci, ca si concluzie, recomand fara ezitare Honda Shadow VT600. Bafta si asfalt uscat. Pentru un scurt preview si aventuri in curs de scriere... click aici
  2. Si-a facut cineva capace "custom" la Umbra? Sunt curios sa vad ideile voastre puse in practica. Eu am cateva "ghidaje" dar cu executia am retineri intrucat nu am mai facut niciodata, dar voi incerca. Ca si exemple, mai jos sunt cateva imagini de pe net: si unele facute de Oyamas: desigur, finisate au aratat mult mai bine:
  3. Salut! Ai putea sa iti faci niste suporturi plate care sa iti mute semnalizarile mai in spate.
  4. Salutare! Ceea ce ai nevoie poti cumpara de pe diverse site-uri. Cheia de care ai nevoie este: http://www.uniortools.com/cgi-bin/cms.cgi?doc=15993&prod=347491 Codul: 623216 20160812-aeeb796b556da21966056df33a0867ae1cf4a358.pdf Eu am cumparat-o pe a mea de la http://www.criano.ro/ si stiu ca a fost undeva pana in 40 de lei.
  5. Multumesc pentru informatii! Pana la urma am constatat de-a lungul a 550 de km in 3 zile, pe serpentine si drum intins ca am un consum (pot zice extern) de ~4l/100km. Pana la rezerva fac ~225km ceea ce nu e mult dar nici putin. Multumesc pentru informatii.
  6. Ma bucur de cateva saptamani de Honda mea VT600 din 89 dar avand vitezometrul defect si cel nou cu eroare habar nu am cat consuma. Aveti niste statistice probate? Mai concret, cat consuma in medie Umbra voastra de 600?
  7. Mi-am cumparat un vitezometru chinezesc pana cand gasesc o modalitate de a-mi repara vitezometrul original, in acest sens vin cu intrebarea: -un vitezometru original de Honda Shadow VT600c '89 care nu mai indica viteza, dar are toate celelalte elemente functionale (distanta, indicatori etc) se mai poate repara? Imi recomandati pe cineva? Cat ar costa? Mentionez ca locuiesc in Oradea. Multumesc anticipat!
  8. Salut! Vezi ca poti cumpara (daca nu gasesti altfel) spita + niplu la ~15 lei fie pe fata sau pe spate -> originale De aici iti iei codurile si preturile aproximative: http://www.mymoto.ro/honda.php
  9. Salut. Mi-a ajuns intr-un final vitezometrul MADE IN CHINA cu o intarziere destul de mare. Dupa ce am demontat vitezometrul vechi am ramas cu o gramada mare de fire in mana. Detaliile de montaj sunt de tot rahatul pe site-ul de unde l-am cumparat. Este si destul de mic.., dar e ok. Am reusit pana la urma sa ii pun firele de alimentare a iluminarii si l-am fixat in soclul celui vechi, asta dupa ce am indoit suportul celui nou la un unghi care sa-l pozitioneze unde am vrut. Restul firelor urmeaza. Din cauza unghiului drept in care se infileteaza cablul vitezometrului, acesta sta destul de inghesuit si indoit asa ca am in vedere manufacturarea unui adaptor care sa-l aduca mai sus, Viteza este indicata cu 10km/h mai mult pe vitezometru asta inseamna ca la 50km/h reali vitezometrul indica 60km/h si asta merge cel putin la fel pana la 100km/h, testat cu GPS-ul. Mai sus nu am apucat sa testez pentru ca se termina asfaltul drept Destule litere. Poze:
  10. Gasesti aftermarket pe DX.com la 16$ livrat gratuit si merge pana la 160km/h. Al meu trebuie sa ajunga si te anunt cum merge dupa montaj. Ah, si are cei 3 indicatori luminosi, desigur.
  11. Salutare. Caut sa cumpar nou sau folosit dar functional un robinet pentru Honda Shadow VT600 din 1989. Codul pe care l-am gasit pentru aceasta piesa este: 16950-KAF-000 Toata treaba e ca nou e ~60$ plus TVA si as vrea o varianta mai accesibila daca gasesc in timp rezonabil. Pentru contact, tel: 0765.315.313 sau email: antonbara@oradea.nu
  12. Pentru cine dorește un Burgman 150cc, refacut, mangaiat, iubit si cam singur in aceasta perioada... 550e negociabil, inmatriculat, asigurare pana in martie, itp pana in 2017...
  13. Salutare! Are cineva de vanzare un semnalizator dreapta fata pentru Honda Shadow 600 ('89)? Tocmai am cumparat-o si a ajuns pe jos in primele 2 minute (it wasn't me ).
  14. Dupa lungi invarteli in jurul cozii am depistat ca totul merge bine mai putin carburatorul care se pare ca nu lucreaza cum trebuie cu membrana... Adica, membrana nu se ridica, nici la simulare cu un compresor, sufland in carburator in zona de lucru. Se pare ca va trebui sa mai studiez iarna asta carburatorul... Membrana nu e rupta si nu stiu de ce nu se ridica in forja... Daca o ridic cu mana din interiorul carbului, merge de rupe (desigur, nu am facut road test ci pe cricul central). De Craciun o sa-mi vina o membrana noua si vad apoi... Oricum, e ultimul an in care il mai tin, dupa care trec la alta clasa. Deci reparat, revigorat si instrainat. Imi trebuie bani pentru urmatoarea amanta. Daca e cineva interesat de un Burgman 150cc 2004 in care au intrat anul acesta 1500 lei->(piese de calitate) + manopera executata cu maxima atentie de un prieten - fac un pret bun... » Post actualizat in 04 Dec 2015 06:12 Până la urmă am rezolvat problema. La carburator era ceva în neregulă. După multe teste și gâdilat s-a rezolvat.
  15. Asta am făcut-o deja. Am demontat carbul bucată cu bucată, suflat și spălat cu spray special absolut tot - e lacrimă. Șocul funcționează. Pornește la sfert și stă la relanti, se aude pornirea mai turată apoi scade, deci n-am treabă cu șocul zic eu... Mulțumesc.
  16. Azi îmi fac curaj și-l dezbrac din nou ca să ajung la carburator și să reinspectez membrana (1a), eventual schimb cuiul (2) acela de reglare amestec sau ce e...
  17. Am nevoie de o idee sau doua pentru ca sunt in pana de idei... Am un Burgman AN (sau UH) 150cc, 2003, made in Spain si de cand l-am luat am avut tot felul de probleme cu el, dar acum simt ca ma apropii de final. Vara aceasta am anulat toate planurile, am spart pusculita si m-am pus pe cumparat piese (ambreiaj, role si curea variator, ambielaj si rulmenti, cilindru, piston, segmenti, garnitura chiuloasa si inca vre-o doua garnituri de nu mai stiu care + 2 supape de admisie pentru ca erau cam varza). Totul montat la loc, reglat si verificat, porneste fain si sta la relanti si cand dau sa plec de pe loc o ia foarte incet de obicei si la un sfert de acceleratie stagneaza. Dupa ceva timp, ajung la viteze record de 50km/h dar in rest e cruise cu 30km/h si inebunesc cu viteza asta ca nu pot circula. Ce trebuie sa mai verific? Compresie am (clar), rolele le-am pus mai usoare ca sa o ia mai sprinten din loc, benzina cred ca e buna ca altfel nu-mi pornea la sfert de cheie sau se ineca la relanti (cred eu). Chiar si in toba am dat o gaura in teava ca sa ma asigur ca nu e infundata si nu s-a schimbat situatia cu absolut nimic (decat ca fluiera acum ). E o problema cumva la reglajul carburatorului, la amestec? Mi se pare ca e cam fierbinte destul de repede atat toba cat si fumul. In plus, cand e turata la maxim, parca se scutura putin... Sa fie nevoie de un jigler mai mare? Sa fie de vina rolele mai usoare? Pareri?
  18. Păi e foarte simplu. Tot ce trebuie să faci este: 1. Să-ți completezi profilul 2. Să spui despre ce motocicletă e vorba 3. Eventual să pui și o imagine cu ea Doar așa poți primi răspunsul la întrebare.
  19. Scuze dacă am creat ”confuzie” Mă refeream desigur la Honda Cub 90cc
  20. Văzându-i aventurile pe un moto atât de simplu și ieftin, te simți cam prost, că de multe ori te pregătești mai intens pentru un weekend la munte decât a făcut-o el pentru cross-country. Cu siguranță trebuie să lăsăm ”talentele” acasă și să ne urcăm în șa
  21. Sau mai poți folosi HERE maps făcut de Nokia. E nelimitat pentru toată lumea, actualizat sistematic și GRATUIT. Ah da, e și OFFLINE, adică downloadezi hărțile de care ai nevoie și în rest folosești doar semnalul GPS.
  22. Cu siguranță părinții știu de toate peripețiile lui și sunt curios de unde a avut ”puștiul” atâția bani să-și ia acel motor... Eu abia mi-am luat un scuter și acel că am strâns din dinți. Taică-său nu pare prea înstărit... Taică-meu nu m-a lăsat să trag mașina lui în curte de pe marginea drumului până nu am luat permisul, nu să îmi dea pe mână motor PUTERNIC și să-l călăresc fără permis. Când aproape terminasem școala pentru A, mi-am luat scuterul actual dar m-am dus 50 de metri și înapoi în spatele blocului, nu am ieșit pe străzi printre mașini. Nu ne jucăm cu focul. Responsabiliteatea este ceea ce lipsește celor ”care-o ard” fără permis.
  23. Confirm cele afirmate de Silver Arrow referitoare la griija cu care se circulă în afară de aceleași persoane (printrea care mă număr și eu uneori) care în România mănâncă asfaltul și se uită doar la cât mai are pedala până la podea pentru că amenzile nu sunt suficient de dure pentru încălcări grave. Asta am constatat-o pe drumurile din Ungaria. Din poveștile cu polițiști neiertători am avut un ”morcov” suficient de mare încât să mă uit la fiecare câteva minute la vitezometru ca nu cumva să depășesc limita. Deci.., totul e în mintea noastră și ține de bunul simț și de responsabilitatea tuturor participanților la trafic. Dar, până să vină acest lucru din partea noastră, trebuie să fie mereu cineva care să ne aplice câteva
×
×
  • Creează nouă...