AeonsOfStrife Postat Martie 11, 2015 Share Postat Martie 11, 2015 Salut. Dupa cum spune si titlul caut un garaj sau hotel/depozit/hala/parcare amenajata sau acoperita pentru depozitarea motocicletei pe perioada iernii si pe timpul weekend-urilor sau chiar si in timpul saptamanii. Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Martie 11, 2015 Share Postat Martie 11, 2015 completeaza datele de profil si asa poti primi informatie (nu stie nici cucu unde vrei garaj) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AeonsOfStrife Postat Martie 11, 2015 Autor Share Postat Martie 11, 2015 (editat) Pai daca am postat in sectiunea Brasov, presupun ca se intelege ca tot in zona Brasov doresc sa imi parchez mobra. (cat despre datele de profil, ele nu pot fi completate deoarece serverul forumului sau o parte din codul php nu permite asta, primesc o eroare de afisare cand dau click pe editarea profilului) Editat Martie 11, 2015 de AeonsOfStrife Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Martie 11, 2015 Share Postat Martie 11, 2015 Gata? Ti-ai luat motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AeonsOfStrife Postat Martie 11, 2015 Autor Share Postat Martie 11, 2015 Nahh, urmeaza sa, dar imi place sa am totul pregatit pentru momentul achizitiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Martie 11, 2015 Share Postat Martie 11, 2015 E si asta o chestie ! » Post actualizat in 11 Mar 2015 20:07 Mai deschide un topic in care cauti manusi, casca, si ce iti mai trebuie ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AeonsOfStrife Postat Martie 13, 2015 Autor Share Postat Martie 13, 2015 Curte/garaj zona liceului Emil Racovita (str. Armoniei)? Nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_doe Postat Martie 14, 2015 Share Postat Martie 14, 2015 vorbeste cu userul florinciche, el are ceva garaj/ curte in zona aceea...daca imi amintesc corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AeonsOfStrife Postat Martie 17, 2015 Autor Share Postat Martie 17, 2015 I-am dat un mesaj, merci de pont. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Aprilie 4, 2015 Share Postat Aprilie 4, 2015 (editat) loc de parcare in curte, cu supraveghere video, acces in curte direct din strada. locul de parcare ma costa 60lei/luna. accept maxim 3 motociclete. deci 20lei/loc/luna. zona tractorul. Editat Aprilie 4, 2015 de bassu86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rekaller Postat Aprilie 8, 2015 Share Postat Aprilie 8, 2015 Suna interesant poate pe viitor daca mai e loc ma bag si eu...pe ce strada e curtea sau da-mi un reper .. langa piatza? sau..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 str. aluminiului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate