alexandru1771 Postat Decembrie 12, 2006 Share Postat Decembrie 12, 2006 multi posesori de etz folosesc acest model de portbagaj nu aveti niste poze in detaliu cu sistemul de prindere pe cadru ?ceva mai aratos nu cu tot felul de improvizatii? cei care aveti etz cum vi leati montat? ceva idei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Decembrie 12, 2006 Share Postat Decembrie 12, 2006 buna am avut ETZ 6 ani, cu acest sistem.Nu stiu de unde a fost demontat portbagajul meu,dar a mai avut cateva platbande indoite special cu ajutorul lor foarte frumos le-am prins.Poza din pacate nu am. Punctele de prindere erau cam in poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Decembrie 13, 2006 Autor Share Postat Decembrie 13, 2006 buna am avut ETZ 6 ani, cu acest sistem.Nu stiu de unde a fost demontat portbagajul meu,dar a mai avut cateva platbande indoite special cu ajutorul lor foarte frumos le-am prins.Poza din pacate nu am. Punctele de prindere erau cam in poza. multam pt idee Este o distanta de 2+2 cm[stanga dreapta] intre partile laterale ale portbagajului si cadru ,ce ati folosit?bucse sau platbanda [ca prelungitor] mai importanta ar fi partea din spate unde sant semnalizarile, nr,stopul hai mah ca atatea am vazut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 Portbagajul din poza este portbagaj de ETZ original... Partile laterale vin prinse cu cate un surub lateral langa telescop..este loc special pentru acest lucru.. In spate este prins de o piesa speciala . presupun ca tu nu ai asa ceva.. Este o tzeava scurta 10-15 cm pe care este sudat un fel de U, de care vine prins portbagajul cu cate 2 suruburi pe ambele parti. Aceasta tzeava este introdusa in cadru.. Nu se foloseste nici un fel de plat banda si nici un fel de improvizatii... apropo..cumpar partile laterale ale portbagajului (unde se pot prinde valize laterale)..eu am doar partea din spate pe care este prins topcase-ul..cine poate sa ma ajute fac cinste!!!.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 (editat) Uite cum e prins la mine..este o improvizatie din cauza ca lipsesc partile laterale..mai este o platbanda care leaga totul de suportul de la stop... se rupe din cand in cand.. Editat Decembrie 15, 2006 de Nagy_Arpad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Decembrie 16, 2006 Autor Share Postat Decembrie 16, 2006 Uite cum e prins la mine..este o improvizatie din cauza ca lipsesc partile laterale..mai este o platbanda care leaga totul de suportul de la stop... se rupe din cand in cand.. merci ! partile laterale nu le pot da ca de 8 luni caut portbagajul acum il am trb doar sal montez. da intradevar am lipsa tevile de care zici problema e ca posesorul dinaintea mea cred a taiat suportul stopului.(profilul acela) merci de sfaturi si poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 domnu lakopeter: la primavara facem instalatia electrica? m-o dat un prieten un bloc de indicatoare de pe nu stiu ce motor, le putem monta in locul turometrului? (indicator pt semnalizare, incarcare, netural...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Decembrie 18, 2006 Autor Share Postat Decembrie 18, 2006 domnu lakopeter: la primavara facem instalatia electrica? m-o dat un prieten un bloc de indicatoare de pe nu stiu ce motor, le putem monta in locul turometrului? (indicator pt semnalizare, incarcare, netural...) tiam promis cal facem,sa vina caldura o sa studiem si problema bordului tu ai portbagaj pe etz? sau i ala verde al tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 nu am, numa acea tzeatva cromata din spatele seii, cred ca orice etz o are. da ala verde ii al meu... cred ca l-ai vazut la gilau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Decembrie 20, 2006 Autor Share Postat Decembrie 20, 2006 mai PEPSI tu cumparati numai ce trb pt instalatie pana in primavara, si se rezolva , cumpara ce tiam trimis prin PM teava aia cromata o am dato jos ca ma deranja. o sa pun poze cu portbagajul dupa cel termin. poza ce am puso la inceputul topicului este difryta de a mea,a mea eszte, turnata ,dupa original(eroare + - 100%}. tot de firma KRAUSER ESTE FACUTA doar ca este copie nu potriveste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 (editat) multi posesori de etz folosesc acest model de portbagaj vreau sa cumpar acest tip de portbagaj sau macar patile laterale de jos!!! Poate are cineva prin garaj si nu mai are nevoie de el.. multumesc!!! sarbatori fericite!! Editat Decembrie 29, 2006 de Nagy_Arpad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 asa ceva am gasit si io, dar fara partile laterale si are sistem de prindere altfel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate