AMP Postat Martie 21, 2015 Share Postat Martie 21, 2015 Salutare, postez pentru o colega ,care doreste sa obtina permisul de conducere moto in Bucuresti. Va rog sa-mi recomandati o scoala moto,respectiv un instructor care explica bine,are rabdare cu fetele si are moto care sa se preteze la inaltime 160 cm si 60 kg cat are fata. Multumesc anticipat pentru sprijin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Martie 21, 2015 Share Postat Martie 21, 2015 autosport . au si site, autosport.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin29 Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 Eu fac scoalala Adimoto si stiu ca au si motociclete mai joase pentru fete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GuLL1v3R Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 Moto louis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neluty74 Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 buna eu am facut cu Diana si este foarte buna mai ales cu fetele nr de tel; 0721749908 bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AMP Postat Martie 22, 2015 Autor Share Postat Martie 22, 2015 Multumesc mult pentru sfaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alx21 Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 cel mai simplu te duci in poligon vezi ce motoare au si ce si cum mai e pe acolo. bafta si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate