enciu Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 Vand Bluetooth Motorcycle Hands-free Set. SilverCrest. Pret de magazin 170 lei. . Vand cu 80 lei buc. Produsele sunt sigilate. Stoc limitat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 asa de naspa sunt? de le vinde lumea la juma de pret, sau gratis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enciu Postat Martie 27, 2015 Autor Share Postat Martie 27, 2015 Nu stiu cum sunt! Le am sigilate si, da , le vand lajumatete de pre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 Bon si garantie ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 De unde esti? Baga o locatie si un nr de telefon,daca se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enciu Postat Martie 27, 2015 Autor Share Postat Martie 27, 2015 Iasi 0741674451 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jorj 500 Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 Se poate o poza ceva care sa vedem ce contine pachetul mai exact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viorel_dumitru Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 asa de naspa sunt? de le vinde lumea la juma de pret, sau gratis? Nu sunt deloc "naspa", ba chiar se aude bine in ele. Problema e cu sistemul de prindere, care da, e "naspa rau". Am cumparat si eu unul din Lidl, si nu am ce face cu el, pentru ca nu se fixeaza pe casca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xanderash Postat Iulie 3, 2015 Share Postat Iulie 3, 2015 mai e valabil ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 Vand Bluetooth Motorcycle Hands-free Set. SilverCrest. Pret de magazin 170 lei. . Vand cu 80 lei buc. Produsele sunt sigilate. Stoc limitat Baga si tu niste poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate