deviltry Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 Intalnire: Petrom Jilava, 9:30 - plin, cafea Plecare: 10:00 Pit stop: Rompetrol Giurgiu, OMV Byala Pranz la Ego 2 (Pot face rezervare daca stiu cate persoane sunt). Plecare retur:15:00 din fata de la Ego 2. ETA Bucuresti 18:00-18:30 Riding style: suntem 2 rideri cu motoare street (Bandit si Hornet). Nu suntem raceri, dar nici nu dormim pe drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 eheee.... imi amintesc de prima plimbare cu voi Din pacate nu am mobra gata, ma bagam fara sa stau pe ganduri. Spor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat Aprilie 3, 2015 Autor Share Postat Aprilie 3, 2015 nu cred ca e multa lume cu mobra gata, desi la parada am fost o gramada. strange Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 Mobrele sunt pregatite, vremea nu e pregatita! Ma mai duc o data la ski! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 nu cred ca e multa lume cu mobra gata, desi la parada am fost o gramada. strange La ce pret au asigurarile,mai mult de jumate din ei nu o aveau facuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat Aprilie 3, 2015 Autor Share Postat Aprilie 3, 2015 Mobrele sunt pregatite, vremea nu e pregatita! Ma mai duc o data la ski! Zapada... placuta? La ce pret au asigurarile,mai mult de jumate din ei nu o aveau facuta Pai da:) ori suntem outlaws ori nu mai suntem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 eu tocmai ce am fost la veliko, daca era alta destinatie ma bagam cu voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat Aprilie 3, 2015 Autor Share Postat Aprilie 3, 2015 nu prea avem prea multe variante... plus ca avem leva de cheltuit ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 vezi si /index.php?/topic/724926-pt-maine-0404-cineva-interesat-ceva-propuneri/ am propus o idee de traseu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate