Emilare Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 Cum se inteleg o rusoaica si o japoneza? Aparent bine. Azi am facut prima tura de anul asta ( aprox. 80 km. ) cu Ij-ul Jupiter 5 din dotare si un cu un prieten vecin cu al sau kawasaki. Am mers si prin oras dar si putin pe afara, unde, ce e drept japonezica ar fi vrut putin mai multa viteza. Asta e, una peste alta a fost placut, si ca deobicei, cei de la vreme s-au inselat si nu a plouat deloc. Ce interesant se uitau conservarii la noi cand opream la semafoare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 misto Ij-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emilare Postat Aprilie 5, 2015 Autor Share Postat Aprilie 5, 2015 Multumesc. Am gresit titlul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emilare Postat Aprilie 5, 2015 Autor Share Postat Aprilie 5, 2015 Multumesc, asa sper si eu...sa avem grija unul de celalalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 Toate bune si frumoase , dar schimbai te rog oglinzile , e ca o mireasa cu sapca NY pe cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emilare Postat Aprilie 5, 2015 Autor Share Postat Aprilie 5, 2015 Ha, ha, ha....mda, asta-i cam asa..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 (editat) Ceurmeaza acum, o segmetare? Editat Aprilie 5, 2015 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emilare Postat Aprilie 6, 2015 Autor Share Postat Aprilie 6, 2015 (editat) buna asta, dar la 5 lei segmentul nu e problema; oricum, si eu sunt curios cati km va merge fara sa bag cheia in ea. Editat Aprilie 6, 2015 de Emilare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emilare Postat Mai 21, 2015 Autor Share Postat Mai 21, 2015 Inca o plimbarica azi de 65 de km. pana la Vama Sculeni. Mare bucurie pe capul Ij-ului ca l-am scos la aer. Si nu, nici acum nu trebuie segmentat. :crack:Rog un moderator sa corecteze titlul. Rusoaica, fara "l". Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mos bear Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 Frumoasa foc rusoaica ...( mai e si rosie) ! Nota 11 ! La anul cred ca ma orientez catre Ivan( ova) 5 ca-i tare ca fieru' iute ca otelu' si papa putin . Sa te bucuri de ea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emilare Postat Mai 21, 2015 Autor Share Postat Mai 21, 2015 Multumesc ! Ma bucur de ea la fiecare iesire ! Chiar daca Deauville -a e geloasa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate