Sari la conținut

Emilare

Membru
  • Număr conținut

    52
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Emilare

  1. Tocmai de asta sunt putin dezamagit. Este o anvelopa cu dot relativ bun si nici nu are kilometri multi.
  2. Multumesc pentru raspunsuri ! Revin cu 2 foto, nu sunt de calitate dar poate se intelege.
  3. Salutare din nou. De ceva timp am un zgomot ciudat in viraje ( zgomot asemanator cu cel pe care il faci cand calci acele marcaje speciale din afara oraselor ) care mi se pare ca vine de la anvelopa spate. Am verificat-o si am constatat ca ar putea fi vorba de asa zisa uzura '' dinti fierastrau''. Poate unii dintre voi v-ati confruntat cu asa ceva si imi puteti da un sfat, cu toate ca aproape sigur trebuie sa schimb anvelopa.
  4. Acum ca am trecut prin tot procesul de schimbare a filtrului, parca nu mi se mai pare chiar asa de speriat. E mai mult de stiut "ce" si "cum" .
  5. Toate bune si frumoase pana trebuie sa schimbi filtrul de aer. :))
  6. Multumesc mult pentru sfaturi ! Recunosc, am facut aceasta alegere cu inima, ratiunea nu prea a avut loc ! Acum invat despre ea, am in fata o iarna intreaga, dar aceea prima plimbare de aprox 150 km mi-a confirmat ca este ceea ce mi-am dorit ! O motocicleta mare, puternica, incapatoare, foarte manevrabila si extraordinar de comoda ! Am cumparat-o in ideea de a calatori in Europa si nu numai, in cele mai bune conditii posibile. Consumul mi se pare iarasi super, 5,7 5,8 oricum pana in 6% . Da, in anumite locuri, trebuie sa faci mai multe manevre, dar eu am o vorba : Mai bine ma chinui 3 minute sa o scot din garaj, decat un drum de 500 de km incomod ! Cat despre revizie, inainte sa o cumpar I-am spus sotiei : ''Nasol, trebuie sa facem reviziile in Austria sau Germania daca luam Goldwing !'' Ea mi-a raspuns : '' Austria ai spus ? ''. Km are 49300, ( ma rog, mile ) TUV facut in iulie anul asta care atesta kilometrii. Cat despre cauciucuri, sunt asa cum a spus neamtul.
  7. Multumesc de sfat ! Care ar fi motivul ?
  8. Inca un Goldwing. Am parcurs 150 de km. Trebuie sa ne cunoastem mai indeaproape :))
  9. Astazi am ridicat coletul cu cele 2 chiulase. Sunt in stare foarte buna. Multumesc inca odata.
  10. Cumpar 2 jante pentru Ij Jupiter 5. Cat mai noi posibil. Multumesc.
  11. Salutare. Ma poate ajuta vreun coleg cu o cheie de bujii de Deauville maine ?
  12. Releul este sub sea in partea dreapta. Daca dai seaua jos il vezi.
  13. Azi mi-am indeplinit o dorinta, aceea de a face o plimbare ( singur ) pana la Lacul Rosu cu Honda. Au fost 3 ore dus si 3 intors...dar cat de frumoase. smile emoticonPeisaj superb, drumul bun ( mai putin ultima parte Bicaz - Cheile bicazului ). Acolo am papat ciorba de burta si am admirat lacul si multimea de copii veniti sa se dea cu barca.
  14. Multumesc ! Ma bucur de ea la fiecare iesire ! Chiar daca Deauville -a e geloasa !
  15. Inca o plimbarica azi de 65 de km. pana la Vama Sculeni. Mare bucurie pe capul Ij-ului ca l-am scos la aer. Si nu, nici acum nu trebuie segmentat. :crack:Rog un moderator sa corecteze titlul. Rusoaica, fara "l". Multumesc.
  16. buna asta, dar la 5 lei segmentul nu e problema; oricum, si eu sunt curios cati km va merge fara sa bag cheia in ea.
  17. Multumesc, asa sper si eu...sa avem grija unul de celalalt
×
×
  • Creează nouă...