Costin Beekman Postat Aprilie 11, 2015 Share Postat Aprilie 11, 2015 In luna Mai voi pleca intr-o excursie pana la Paris si inapoi. Traseul va trece la dus prin Ungaria, Austria, Italia, Elvetia iar la intoarcere voi trece prin Germania, Cehia, Slovacia si din nou Ungaria. Daca e cineva interesat sa ma insoteasca, macar pe un segment din traseu, aveti toate detaliile aici: http://unuplusdouaroti.blogspot.ro/p/ture-cu-motoru.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
10maRIus20 Postat Aprilie 11, 2015 Share Postat Aprilie 11, 2015 Precizeaza data, te rog. Eu vreau sa fac treaba asta la sfarsitul lunii. Traseul meu va fi cam asa: romania, ungaria, slovenia, italia, austria, germania, franta, spania. O sa raman in spania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omgs Postat Aprilie 11, 2015 Share Postat Aprilie 11, 2015 (editat) /index.php?/topic/716623-la-plimbare/ o tura asemanatoare cu a ta;) Editat Aprilie 11, 2015 de omgs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costin Beekman Postat Aprilie 13, 2015 Autor Share Postat Aprilie 13, 2015 Precizeaza data, te rog. Eu vreau sa fac treaba asta la sfarsitul lunii. Traseul meu va fi cam asa: romania, ungaria, slovenia, italia, austria, germania, franta, spania. O sa raman in spania Salut, Eu voi pleca pe 16mai si fac drumul pana la Paris in 5 zile. La intoarcere voi pleca de la Paris pe 29 mai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
10maRIus20 Postat Aprilie 18, 2015 Share Postat Aprilie 18, 2015 Nu ne potrivim. Eu o sa plec pe 27 aprilie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ccuculas Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 Sunt interesat de dus. Intorsul il fac după Paris imediat. Nu am Multă experiență și merg bătrâneste. Dacă alergi nu facem excursia împreună. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costin Beekman Postat Aprilie 24, 2015 Autor Share Postat Aprilie 24, 2015 Sunt interesat de dus. Intorsul il fac după Paris imediat. Nu am Multă experiență și merg bătrâneste. Dacă alergi nu facem excursia împreună. salut, nu stiu daca ai vazu dar drumul de dus va fi prin slovacia, cehia, germania. Am inversat traseul de dus cu cel de intors. Stai linisitit ca nu alerg Daca esti interesat da un private message. » Post actualizat in 25 Apr 2015 18:05 se pare ca pana pe 16 mai cand vreau sa plec nu se deschid toate trecatorile din Alpii elvetieni asa ca am modificat traseul: http://unuplusdouaroti.blogspot.ro/p/ture-cu-motoru.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 (editat) Hmm, ma tenteaza rau de tot... vorbim pe 9-10 Mai si iti zic sigur? Plec intr-o delegatie saptamana viitoare, sa vad cum voi sta cu banii dupa. Vrei sa mergi cam 600 km pe zi? Mi se pare destul de solicitant traseul - din experienta mea, daca faci un pas din ala cu multe ace de par si mai ales nu prinzi tocmai soare, nu vei face 600 km in acea zi... Sau se poate, dar tragi de tine. Editat Aprilie 28, 2015 de northern_freyja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costin Beekman Postat Aprilie 28, 2015 Autor Share Postat Aprilie 28, 2015 Hmm, ma tenteaza rau de tot... vorbim pe 9-10 Mai si iti zic sigur? Plec intr-o delegatie saptamana viitoare, sa vad cum voi sta cu banii dupa. Vrei sa mergi cam 600 km pe zi? Mi se pare destul de solicitant traseul - din experienta mea, daca faci un pas din ala cu multe ace de par si mai ales nu prinzi tocmai soare, nu vei face 600 km in acea zi... Sau se poate, dar tragi de tine. Stiu ca nu e tocmai usor, dar am mai facut chestia asta anul trecut si a fost ok. (vezi pe blog) Cel mai mult am facut 1000km intr-o zi si cel mai putin vreo 450. Oricum nu-mi fac rezervari deci daca nu merge treaba nu ma grabesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 Eu pana pe 1 iulie sunt in Elveția. Poate bem o cafea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costin Beekman Postat Aprilie 29, 2015 Autor Share Postat Aprilie 29, 2015 Eu pana pe 1 iulie sunt in Elveția. Poate bem o cafea pe 1 sau pe 2iunie voi trece prin Elvetia. lasa-mi pe private niste date de contact si poate ne vedem » Post actualizat in 02 May 2015 20:29 Mai sunt 2 saptamani si plec! http://unuplusdouaroti.blogspot.ro/2015/05/pana-la-atlantic-si-inapoi.html » Post actualizat in 10 May 2015 10:12 iata si harta turei cu segmentele aproximative pe zile: http://unuplusdouaroti.blogspot.ro/2015/05/pana-la-atlantic-si-inapoi.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costin Beekman Postat Iunie 21, 2015 Autor Share Postat Iunie 21, 2015 Tura s-a terminat. A fost superb! Puteti vedea aici toata povestea: http://unuplusdouaroti.blogspot.ro/2015/05/ziua1-spre-apuseni.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Webb`R Postat Iunie 21, 2015 Share Postat Iunie 21, 2015 Omule, toata stima, tot respectul, si jos palaria! Poze foarte reusite, iar relatarea expeditiei e coplesitoare, zisa pe "sleau"! Felicitari, si la mai multe astfel de drumuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costin Beekman Postat Iunie 23, 2015 Autor Share Postat Iunie 23, 2015 am inceput pe blog-ul meu o rubrica cu descrierea cat mai detaliata a drumurilor pe care le consider destinatii bune pentru plimbari cu motorul. Incet incet voi adauga drumuri si din Romania si din Europa: http://unuplusdouaroti.blogspot.ro/p/trasee.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ccuculas Postat Iunie 24, 2015 Share Postat Iunie 24, 2015 buna idee ai avut. spor la munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Webb`R Postat Iunie 24, 2015 Share Postat Iunie 24, 2015 Ce ai "uitat" sa precizezi la sfarsit, este costul total al expeditiei, si eventual cati bani ai avut ca si "toleranta" cum ar veni.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Iunie 27, 2015 Share Postat Iunie 27, 2015 Ce ai "uitat" sa precizezi la sfarsit, este costul total al expeditiei, si eventual cati bani ai avut ca si "toleranta" cum ar veni.. Subscriu., Si eu as fi interesat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costin Beekman Postat Iunie 30, 2015 Autor Share Postat Iunie 30, 2015 costul total a fost undeva in jur de 850Euro, aici incluzand benzina, cazare si mancare pe 13 zile, 7250km. Nu am inclus costurile de pregatire a excursiei: revizie, schimbat anvelope, placute de frana, genti, etc. Motorul a consumat undeva in jur de 4.5-5l/100km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Webb`R Postat Iulie 6, 2015 Share Postat Iulie 6, 2015 daca stau sa ma gandesc nici nu e mult, avand in vedere prin cate tari ai trecut, preturile la cazari fiind, ma gandesc, cele mai mari. (dintre toate costurile) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costin Beekman Postat Iulie 18, 2015 Autor Share Postat Iulie 18, 2015 In aceasta sectiune puteti afla informatii despre cateva drumuri pentru excursii cu motorul, cunoscute sau mai putin cunoscute din Europa. Puteti gasi o descriere a traseului, starea drumului, puncte de interes pe traseu, fotografii si filmulete cu soseaua http://unuplusdouaroti.blogspot.ro/p/trasee-moto-europa.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate