replici Postat Aprilie 14, 2015 Share Postat Aprilie 14, 2015 Salutare! Facem un grup pentru o plimbare In seara asta? Eu ies pe la 22:30, daca mai sunt doritori de consumat gaz aiurea dati un semn. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobydoru Postat Aprilie 14, 2015 Share Postat Aprilie 14, 2015 Salut. Juma de ora vreau sa ies si eu. Unde e intalnirea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
replici Postat Aprilie 14, 2015 Autor Share Postat Aprilie 14, 2015 Pai hai sa stabilim un loc accesibil pentru toti, cat mai spre centru. Propun parcarea din fata bibliotecii nationale, vis-a-vis de Junior. Sper ca e biblioteca nationala aia si nu altceva » Post actualizat in 14 Apr 2015 22:35Plimbarea a fost placuta dar scurta din cauza vremii cam friguroase totusi, noroc cu clima "bi-genunchiala" a mobrei . A fost fun, mi-am mai potolit demonii putin Sa speram ca pe viitor ne strangem mai multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Pazel Anton Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 Iese cineva la o plimbare? Dati un semn. 0757752975 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
replici Postat Aprilie 15, 2015 Autor Share Postat Aprilie 15, 2015 Poate ne strangem mai multi pentru maine seara, stabiliti voi un loc de intalnire si cine doreste sa vina sa scrie aici o vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 Salut, In ce zona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
replici Postat Aprilie 17, 2015 Autor Share Postat Aprilie 17, 2015 In seara asta la 21:00 eu mai ies cu un amic, noi ne intalnim in parcarea din spate de la Junior. Ceva doritori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate