proffroad Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 Sâmbătă la 9:00 voi încerca să plec cu fratele meu către București. Dacă mai are cineva asta în program, ar fi bine să plecăm împreună. Ora nu e absolut obligatorie, cred că fiecare putem aștepta un timp pentru a merge împreună. Eu cred că voi lua și soția. Deocamdată sunt doar două motociclete, eu cu 1150RT și fratele cu 1100LT. Florin, 0743122529 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 Nu v-as sfătui sa plecati cu motoarele, vă va ploua cu siguranță... Mai degrabă duminică, sunt sanse mai mari să scăpați de ploaie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
proffroad Postat Aprilie 18, 2015 Autor Share Postat Aprilie 18, 2015 (editat) Am plecat și chiar nu-mi pare rău. Dacă la dus ne-a plouat foarte puțin, la întoarcere a plouat tot drumul, dar a fost destul de bine. Nici măcar nu ne-am deranjat să punem căptușelile pe geacă și pantaloni, iar pe sub geacă nu am avut decât un tricou. E vreun topic deschis undeva cu plecări din Buzău la diverse evenimente? Editat Aprilie 18, 2015 de proffroad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Aprilie 18, 2015 Share Postat Aprilie 18, 2015 Nu e. Buzăul e aproape mort pe Motociclism.RO, Facebookul l-a-nghitit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 Care e Facebook group-ul pentru Buzau? Eu am "aplicat" la unul undeva pe anul trecut, dar se pare ca nu ma calific ca "destul de" motociclist pentru admini (concluzia am tras-o singur) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 Eu sunt anti-Facebook si pro-motociclism, deci iti dai seama ca n-o sa-ti spun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
proffroad Postat Aprilie 22, 2015 Autor Share Postat Aprilie 22, 2015 Eu sunt anti-Facebook si pro-motociclism, deci iti dai seama ca n-o sa-ti spun! Și eu la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate